Mensen vragen zich wel eens af waarom ik mij zo druk maak om de corona maatregelen

Denk toch aan je gezondheid krijg ik te horen. Maak je niet zo druk, je kan er toch niets aan veranderen.

Ik denk dan aan mijn gezondheid. De corona kilo’s die eraan gekomen zijn omdat ik zonder schaamte toegeef dat ook ik de stress ervaar van deze tijd. Maar ik doe er wat aan. Vroeg of laat doe ik er altijd wat aan. Zo ook, doe ik iets aan de corona dictatuur waarin wij leven.

Het is gebleken dat corona niet het dodelijke virus is van al jouw nachtmerries. De mensen vallen niet op straat plotseling dood neer. Behalve die ene rare man in Wuhan. Wat was dat eigenlijk? Een toneelstukje voor de bühne?

Klaus Schwab en zijn Dolly Dots treden nu al maanden op. Wij zijn niet bestand tegen deze crisis. Een reset is noodzakelijk. Een Grote Reset. Iedereen met een vermogen tot redeneren komt tot de conclusie dat het niet het virus is maar de extreme maatregelen waar wij als samenleving niet tegen bestand zijn. Je weet dus dat deze situatie kunstmatig in stand gehouden wordt om de noodzakelijkheid te garanderen.

Klaus Schwab en zijn Dolly Dots. Je kent ze wel. Rutte, Klaver, Kaag en dergelijke leden vormen de Nederlandse band. De nieuwe linkse kliek. De visie die zij nastreven is niets anders dan het Marxistische, het communistische, het totalitaire zoals dat wij in de vorige eeuw al reeds zagen. Je weet wel, die ene tijd dat honderden miljoenen mensen werden vermoord.

Dus ja, ik maak mij druk want de toekomst die voor ons bepaald wordt uit de wrakstukken van de corona crisis is een slavernij tot in haar perfectie uitgewerkt. Het zal het volk eeuwenlang onderwerpen aan het meest onmenselijke regime en ik pik dat niet.

Je kan er trouwens heel veel aan doen. Door gewoon te doen wat je moet doen in een tijd als deze. Stik niet in je popcorn terwijl ik dit zeg.

Wat voor een slapjanus ben jij als jij er in deze urgente tijd voor kiest om weg te kijken. Wie ben jij om de wappies te sommeren zich gedeist te houden. Houd je gewoon aan de regels klinkt het fanatiek.

Waar is het fanatieke als het gaat om je toekomst of anders, als je zo weinig waarde aan jezelf hecht, waar is de urgentie om te verzetten zodat jouw geliefde, je kinderen en kleinkinderen nog een leefbare toekomst hebben. In vrijheid welteverstaan.

Vraag mij niet meer waarom ik mij druk maak  om de maatregelen.

Vraag jezelf af waarom jij je er NIET druk om maakt.

De enige gezonde weg voorwaarts is namelijk steeds meer vrijheid. Het is de bemoeizucht van staat en corporaties dat onze samenleving kapot maakt. De eindeloze regels die onze passie en creativiteit afslacht. Een betere toekomst beloven door nog meer controle en regelgeving is de definitie van krankzinnigheid.

Denk daar maar eens over na. Neem nog een laatste hap van je popcorn. Zet je TV uit en…

STA OP!

Pin It on Pinterest