Ik voorzie 3 scenario’s die moeten leiden tot totale controle over het volk door angst

1. Instorten van economie en de komst van een digitale munt

2. Klimaatverandering en de komst van klimaat lockdowns

3. Buitenaardse invasie en de massale inzet van het leger

Wees je er dus van bewust dat wij nooit meer terug gaan naar normaal en om eerlijk te zijn, het oude normaal is verantwoordelijk voor de ellende die wij nu om ons heen hebben.

Corona is pas fase 1 van dit neo-totalitarisme. Het is daarom van essentieel belang dat jij de vreedzame en liefdevolle strijd kan volhouden zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Blijf jezelf ontwikkelen. Omgeef jezelf met zoveel mogelijk liefde en warmte van anderen. Voed je omgeving met gezonde impulsen die je omgeving een sterke fundering bieden om mee te groeien en te bloeien.

Steeds meer mensen ontwaken. Steeds minder mensen zijn nog bang. Laat je nooit wijsmaken dat waar jij voor staat als mens en waar jij onderdeel van uitmaakt insignificant is. Wat wij doen is niet zinloos. Het is waardevol. Het is rechtvaardig. Het is het juiste om te doen. Opkomen voor mensenrechten, vrijheid en de liefde is nooit zinloos. Laat je niet de les lezen door zij die spreken vanuit hun angst en haat maar wees liever het licht dat hen doet ontwaken. Wees het voorbeeld en sta daar met een rechte rug.

Naast de doemscenario’s die bedoeld zijn om ons te onderwerpen aan de willekeur en waanzin van een enkeling voorzie ik nog een 4e onvermijdelijke scenario die zal voortkomen uit de waanzin die de wereld regeert.

4. Het grote ontwaken

Compassie en waarheid zal de wereld genezen. De liefde en creatieve kracht van mensen zal het verschil maken. Vrijheid zal de fundamentele pijler van onze samenleving worden, niet in de loze betekenis die het nu heeft maar in de vorm van vrijheid die zal leiden tot de grootheid, wijsheid en volwassenheid van de mensheid.

Ja, het is een turbulente tijd waar wij in zitten en ik kan niet beloven dat het makkelijk zal zijn. Ik kan je alleen met zekerheid vertellen dat het juiste doen, de waarheid spreken en de vrijheid bewaken altijd de meest rechtvaardige keuze zal zijn die jij als mens kan maken. De beloning die voortkomt uit jouw gepassioneerde en weergaloze inzet voor het goede zal de mensheid redden van het destructieve pad waar het zich nu op bevind.

Jij maakt het verschil dus geef nooit op. Jij bent niet alleen. Wij staan naast jou, schouder aan schouder tegen onrecht in onze tijd.

“We are not human beings having a spiritual experience; we are spiritual beings having a human experience.” – Pierre Teilhard de Chardin

Pin It on Pinterest