Het beste medicijn tegen leugens en verraad: Een beweging vanuit het volk

Het is best droevig om te zien. Politieke partijen die hoereren voor een handjevol stemmen. Driftig zijn ze, de bezige bijtjes. Fluisterend in de achterkamertjes. Saampjes hun plannetjes smeden, iets zijn ze aan het bekokstoven en dan op het grote podium hun apathisch geworden achterban toespreken.

The show must go on.

Een hallelujaatje na afloop en een flauw applaus van zombies waar geen fut of passie meer in zit. Het is er volledig uitgeperst en als uitgewrongen vaatdoeken staan ze daar dan. Bedwelmd en bewusteloos door de onzin dat wordt uitgekraamd.

De socialisten, de marxisten, de globalisten. Ze zijn allemaal van het padje afgeraakt. De weg volledig kwijt en wanhopig op zoek naar validatie en richting in het leven, kijkend en schaapachtig ja knikkend naar elkaar in hun echokamertje. Elkander nablatend zonder enige vorm van authenticiteit.

Nu hebben ze aandacht voor ons. Straks hebben ze weer schijt aan ons.

Je trapt er niet meer in toch? Je weet het. Ze zijn wanhopig, ellendig en totaal vastgelopen in hun eigen leugens en verraad.

Ons gedachtegoed verloochend, onze welvaart en welzijn verkwanseld en nu dan de ‘politieke strijd’ van zieltjes winnen ten koste van de andere partijen. Elkaar voor fascist uitmaken. Elkaar het zwijgen willen opleggen en uiteraard nog meer loze beloftes maken, maar zich schuldig voelen na de ontelbare niet nagekomen beloftes? Zou het waar zijn?

Nee, natuurlijk niet. Dat weet je toch? Schuldig voelen ze zich niet. Trots zijn ze in hun eigen waanzinnigheid. Ze leven in hun elitaire bubbel en hebben meer weg van pathologische leugenaars, psychopaten, sociopaten en narcisten.

Gevangen in eendimensionaal denken en gehersenspoeld door het WEF met hun marxistische utopie als visie voor de toekomst. Een armoedige visie waar wijsheid, vrijheid en waarheid geen bestaansrecht meer heeft.

Nee, ik trap er niet meer in. Er zal zich een nieuw consortium vormen die tegenover praatclubjes als het WEF zal komen te staan. Een beweging vanuit het volk. Een visie vanuit menselijkheid, wijsheid, waarheid en verantwoordelijkheid. Een alternatieve visie op een toekomst. Een toekomst waar je je cake kan kopen en nog mag opeten ook. Een wereld van welvaart en welzijn, niet van schaarste en armoede.

Ik geloof in deze beweging die op natuurlijke wijze ontstaat vanuit de onvrede die heerst. Het ongeloof dat onze wereld zo gesloopt wordt voor valse aannames, regelrechte leugens en voor het perverse verlangen naar totale macht en controle van een handjevol door het God Complex geïnfecteerde idioten.

Pin It on Pinterest