De vaccinatiekaravaan

De vaccinatiekaravaan dendert door en lijkt niet te stoppen in Nederland ondanks vele verontrustende berichten uit het buitenland.

Waar rook is… is vuur ?

Terwijl mensen zich enthousiast laten inspuiten met experimentele middelen pronken zij met hun bewijsjes alsof zij hun diploma uitreiking hebben gehad na 12 maanden lockdown.

Zij wanen zich al in vrijheid terwijl apartheid met de minuut toeneemt en de Build Back Better sekte hun dolken slijpen om het volk in de rug te steken.

Maar het houdt niet op met deze waanzin. Nee het gaat verder. Nadat jij je braaf hebt laten volspuiten met troep ben je nog steeds besmettelijk voor anderen. We deden het voor de ander toch? I guess not. Je kan ook nog ziek worden alleen minder erg zeggen ze dan. Wat die spuitjes op lange termijn met je doen weet niemand maar het is veilig. Het is tenslotte goedgekeurd….. tijdelijk ?

Weet je trouwens waar je ook minder ziek van wordt met totwel 90 procent reductie in IC opnames?

Ivermectine! Een medicijn veiliger dan paracetamol en waarvan de gevolgen al decennialang bekend zijn.

Toch gaat deze nachtmerrie door en wordt de mensheid massaal wijsgemaakt dat alleen vaccineren de weg naar vrijheid verschaft.

Dit allemaal voor een virus met een dodelijkheidspercentage van 0,05 procent voor mensen onder de 70 jaar.

De mensheid is voorgelogen en bang gemaakt. Mensen verkeren al maanden in shock en lijden massaal aan het Stockholm Syndroom.

Wat wij meemaken is misschien wel de grootste beroving van menselijke vrijheid in de geschiedenis van de mensheid. Ongekend. Buiten elke proportie. Totale waanzin.

Wat wij ertegenover moeten stellen is een weergaloze passie en liefde voor het leven en onze vrijheid. Wat wij wel doen maar vooral ook wat wij NIET doen is bepalend voor vele generaties na ons.

Hoe wil jij herinnerd worden? Als strijder en beschermer van vrijheden en mensenrechten of als collaborateur van een regime dat de mensheid kapot heeft gemaakt in een liefdeloze toekomst zonder perspectief en gestript van persoonlijkheid en passie.

Ik weet wat ik doe. Ik ga door, altijd door. Ik geef nooit op zolang deze waanzin nog voortduurt al moet ik hier mijn levensdoel van maken, so be it. Dan zal ik leven om liefde en vrijheid te dienen.

Pin It on Pinterest