Wij zijn uw overlords. Volg onze basisregels

Hoor dit zielige excuus van een ministerie dan, zie de plaatjes.

Basisregels? Welke basisregels? Er is helemaal niets basis aan deze perverse absurditeit dat corona maatregelen heet. Er is bovendien niets afgesproken. Ik heb nergens mijn akkoord getekend en kom niet met het gezwets over solidariteit. Ik ben solidair naar de vele slachtoffers van dit coronabeleid. Ik ben solide als het gaat om mijn ruggegraat. Mijn principes. Mijn persoonlijke normen en waarden en ik verloochen niet de menselijkheid voor deze corona propaganda. De corona leugen.

Jullie werken voor ONS en van ONS geld. Leer je dienstbaar op te stellen en stop met de corona waanzin en de daaruit voortvloeiende maatregelen die al ruim 12 maanden levens verwoesten, de samenleving onherstelbaar kapot maken en ons steeds verder uit elkaar drijft.

Stop NU!

En deze boodschap is niet alleen voor de verschillende ministeries maar ook voor al die gemeentes en instanties die zich schuldig maken aan corona handhaving. Dit bericht is voor de handhavers en de politieorganisatie die hun eigen ziel verkloten door hun gehoorzaamheid aan het “regime” en ik noem het expres een regime want ik heb 12 maanden keihard gezocht naar de democratie maar heb alleen maar een volgevreten dictatuur aangetroffen.

Wij moeten er ook met kappen. Niet een beetje. Niet wanneer het makkelijk is. Nee, juist op de moeilijke momenten moeten wij zeggen NEE, ik werk niet mee aan opgelegde regels die levens verwoesten en wiens argumenten om ze te rechtvaardigen gebaseerd zijn op krakkemikkig in elkaar gezette modellen van een onbetrouwbaar WHO, RIVM of een OMT.

Ik heb in 40 jaar tijd nooit een zin geformuleerd waar deze drie afkortingen in voor kwamen. Het feit dat deze namen nu dagelijks voorbij komen geeft aan hoe ons bestaan gedomineerd wordt door niet democratisch gekozen instanties en clubjes waar verder nul objectieve controle op plaatsvindt.

Wij, het volk moeten maar geloven en vertrouwen op het besluit van het kabinet om adviezen van dit soort partijen over te nemen en daarmee onze levens en toekomst te bepalen.

Wij hebben de afgelopen weken allemaal kunnen zien hoe betrouwbaar het kabinet werkelijk is. Zelfs de VVD stemmers hebben spijt.

Het is helder lieve mensen, helden van morgen. Het is kraakhelder.

Alleen samen krijgen wij de overheid onder controle.

p.s. Ga lekker Pasen vieren op jouw manier met hoeveel mensen als dat jij wil. Laat je leven niet langer bepalen.

Pin It on Pinterest