Wat normaal is wordt ons van jongsaf aan verteld

Wat normaal is wordt ons van jong af aan verteld door onder andere wat wij zien op Televisie maar toen Rutte op Televisie begon over het Nieuwe Normaal toen wist ik dat er iets niet klopte. Wie bepaald nou wat het oude en het nieuwe normaal is? 

Voor mij is het normaal om te zien dat corona geen dreiging is voor de mensheid. Het is voor mij normaal dat mondkapjes waanzin is en dat de PCR niet geschikt is om besmettingen te meten. Het is voor mij normaal om niet bang te zijn voor een virus waarvan 98% van de mensheid zich geen zorgen hoeft te maken. Het is normaal voor mij om eerlijk en integer te zijn.

Het is nu overduidelijk dat de mainstream media een heel ander normaal verkondigd. Het Nieuwe Normaal. Het verschil tussen mijn normaal en het nieuwe normaal is zo groot dat ik nu heel helder zie wat voor een leugenachtig medium mainstream media daadwerkelijk is.

Wij worden massaal in de maling genomen maar steeds meer mensen zien de leugen. Het is je onderbuik gevoel en een steek in je hoofd, wetende dat er niets meer klopt van de wereld.

Dit apparaat dat op afstand een visie toont (tele visie) is niet voor onze entertainment. Er is een reden waarom er kanalen zijn en programma’s. Ze zijn er om jou te programmeren zodat jij de slavernij in de wereld blijft tolereren. 

De dam van leugens staat op klappen en iedereen zal straks de realiteit aanschouwen. Wij worden geboren in een slavernij. Het is alleen nu pas duidelijk aan het geworden dat dit altijd al het geval is geweest. 

De vrijheid is in weten dat dit het geval is en met dit inzicht kunnen wij ontwaken en een realiteit vormen waarin wij daadwerkelijk vrij zijn. Verlost van zij die ons bestaan hebben gekaapt voor hun eigen doeleinden.

Pin It on Pinterest