Wat kunnen wij als kritisch denker en strijder voor vrijheid doen tegen onze regering, de druk van de massa en de corona volgers?

Ten eerste moeten wij niet TEGEN iets of iemand zijn. Wij moeten VOOR de waarheid en vrijheid zijn.

De regering en corona volgers nemen een rol van autoriteit in. Ontken deze autoriteit. Geef ze niet de macht. Zij hebben geen argumenten en zijn niet gerechtvaardigd om jou te domineren. Zij zitten er naast.

De regering reageert niet met onderbouwde argumenten. Op kritische en onderbouwde stellingen over de PCR test en de dodelijkheid van het virus krijg je als antwoord: dus jij wil dat de IC’s weer vol stromen en we weer in Lockdown moeten. Met dat antwoord moet je het dan doen en het is terug naar de orde van de dag. De huis tuin en keuken corona volgers weten ook geen raad met feiten en cijfers. Gooi dus met juiste argumenten en niet met modder. Je zal zien dat zij zullen framen, shamen en blamen omdat zij inhoudelijk niet opgewassen zijn tegen de waarheid. Hun verweer is je persoonlijk en emotioneel willen raken om je zo te ontmoedigen. Trap er niet in.

Het volgende wat wij moeten doen is het goede voorbeeld geven. Dans , zing en vier het leven. Samen. Laat zien hoe een normaal, gezond en vrij leven eruit ziet. Laat de ander zien wat zij opgeofferd hebben voor de leugen. Je bent niet alleen. Wij doen dit samen als 1 familie. Broers en zussen van planeet Aarde. Zoek elkaar op. Laten wij elkaar helpen.

Mensen zijn geen schapen. Mensen zijn bang en mensen zijn opgegroeid in een samenleving die ontworpen is om te gehoorzamen en niet kritisch te zijn. Je staat al 2-0 achter voordat je geboren wordt. Wij hebben allemaal een moment gehad van ontwaken. Het kan iedereen overkomen. Wees er voor ze zodra dat gebeurt en wees bescheiden in je rol. Blijf bij de waarheid en laat je ego los. Je dient een hoger doel. De vrijheid voor ieder mens die er is en die nog komen gaat.

De regering heeft miljoenen tot zijn beschikking. Massale media campagnes, influencers en een geweldsmonopolie maar dat maakt aan het einde van het verhaal niet uit. Je krijgt geen gelijk door het hardst te schreeuwen. Wij hebben onze creativiteit en onze volharding. Laat je niet overmeesteren door het media geweld en de propaganda.

Wij zijn niet in strijd met de medemens. Wij zijn in strijd met de leugen dus laten wij aanvallen met de waarheid. Blijf onderzoeken, blijf bij de feiten en sta open voor nieuwe feiten.

Zij verdoven ons met de leugens dus laten wij ze verblinden met de waarheid totdat zij het ook kunnen zien. Doe dit met liefde voor het leven en niet met bitterheid in je hart. Geniet ervan. Het is niet elke dag dat je deelneemt aan de grootste revolutie van de mensheid. Dit is pas het begin.

Strap yourself in. It’s going to be a bumpy ride.

Pin It on Pinterest