“Vaccinatieplicht Ja of Nee?”

Hebben jullie de nieuwste video van blckbx.tv al gezien?

Een discussie tussen professoren over wel of geen vaccinatieplicht. Ik ben benieuwd naar jullie mening over deze video en bij deze wil ik ook graag mijn analyse met jullie delen.

Deze professoren zijn enorm slecht op de hoogte van de feiten en laten zich leiden door onjuiste informatie met betrekking tot deze vaccinaties en de testen.

Ik ben blij dat Flavio deze mannen heeft uitgenodigd en ik hoop dat wij zo beter tot de kern kunnen komen waarom mensen zoals deze professoren zo finaal de plak kunnen misslaan terwijl zij geacht worden hun verstand dagelijks op een hoger niveau in te zetten dan verwacht mag worden van de gemiddelde persoon. Je bent tenslotte niet voor niets professor bij titel.

Het uitsluiten van gezonde ongevaccineerden en überhaupt denken aan eventuele drang en dwang voor een virus met een overlevingskans van ongeveer 99 procent en een gemiddelde leeftijd van sterven dat hoger ligt dan de gemiddelde levensverwachting is totaal verwerpelijk wat mij betreft. Er is geen enkele situatie met dit virus denkbaar waarbij dit oké is te doen. Alleen in de meest extreme en uitzonderlijke gevallen zoals bijvoorbeeld bij zeer dodelijke virussen als Ebola dan zo’n dergelijke schending van fundamentele mensenrechten geoorloofd zijn om de mensheid van uitsterven te redden.

Het is lachwekkend en tegelijkertijd diep bedroevend te noemen dat deze heren maar niet kunnen bevatten dat de risico’s van deze corona vaccins vele maken hoger liggen voor gezonde mensen dan de risico’s van corona. De maatregelen en lockdowns heeft ons 520.000 levensjaren gekost. Dat is zo goed als gegeven. Hoeveel levensjaren de vaccins ons gaat kosten is dan nog niet geheel duidelijk maar dat onbekende risico acceptabel vinden voor mensen die geen enkel risico lopen om ernstig ziek te worden door corona is totaal onverantwoordelijk en ik durf zelfs te zeggen, misdadig! Zeker als er sprake zal zijn van drang en dwang en al helemaal als ongevaccineerden door de samenleving worden verketterd met mainstream media en de overheid als aandrijvers van de haatcampagne jegens iedereen die een beroep doet op dit recht van zelfbeschikking in dit scenario.

Ik heb mij mateloos geïrriteerd aan deze gasten en wat mij betreft zijn zij dan ook gediskwalificeerd om advies te geven over dit onderwerp. Het zijn mannen die zichzelf verschrikkelijk interessant vinden maar totaal het overzicht kwijt zijn als het gaat om wat zich werkelijk afspeelt in de wereld, welk gevaar wij allemaal lopen en in welke dystopische hel wij terecht dreigen te komen.

Ons leven word steeds grimmiger en kunstmatiger. Wij besteden meer tijd achter een scherm dan in de natuur en wij zijn geconditioneerd te geloven dat immuniteit en gezondheid uit prikjes en pilletjes komt terwijl wij ons steeds vaker volproppen met chemisch nep voedsel in plaats van ons lichaam, geest en ziel te voeden. Ik ben de eerste om toe te geven dat ook ik mij de afgelopen decennia steeds meer heb laten meeslepen door de ontwikkelingen en een technologisch bestaan en daarbij mijn eigen gezondheid van lichaam, geest en ziel uit het oog verloor. Niet langer sta ik toe dat dit in stand blijft. Ik dwing mijzelf uit dit narratief en plaats mijzelf terug in een bestaan dat dichter bij de natuur staat en mijn connectie met de bron in ere hersteld. Precies zoals wij als kind intuïtief weten maar zo snel vergeten.

Terugkomend op het relaas van deze twee professoren, zolang je nog de mindset hebt dat vaccineren tegen corona de enige weg naar vrijheid is dan zit je nog in een hele diepe slaap. Veel dieper dan dat word het niet dus een schale troost, the only way is up!

Ik mag hopen dat deze heren tot een beter inzicht komen voordat het te laat is want wij hebben elk weldenkend mens nodig om de mensheid te behoeden van de ondergang en de weg van het gouden pad te duiden.

Pin It on Pinterest