Operatie: Lockstep

Je hebt kans op nare bijwerkingen na het corona prikje. Serieuze bijwerkingen en zelfs doden bij gezonde mensen.

Mensen zijn hier niet goed over geïnformeerd. Hugo de Jonge en zijn achterban noemt het een “veilige vaccin” heeft geen enkel respect voor mensen die zich NIET laten vaccineren en vind het wel prima als bedrijven mensen weren die NIET gevaccineerd zijn.

Dit is ronduit crimineel en volgens mij is het zelfs strafbaar om te zeggen dat een vaccin veilig is wanneer dat niet het geval is.

Nu leven wij in een testsamenleving waarbij niet alleen negatieve PCR testen en zelftesten een rol spelen maar ook vaccinatiepaspoorten. Meedoen aan deze constructie verleend je toegang tot vrijheden die je sinds de eerste lockdown zijn afgepakt.

PCR testen zijn ongeschikt om vast te stellen of iemand geïnfecteerd is met het coronavirus en of deze persoon een ander kan infecteren. Gezonde mensen testen met de PCR test kan zelfs leiden tot 90% valse positieven. De zelftesten zijn niet veel beter. Een ander bijkomend probleem met de PCR test is de belachelijke aantal cycli die worden uitgevoerd. Ver boven de norm waarbij men nog iets zinnigs kan zeggen over de aanwezigheid van virus. 35-45 cycli is voldoende om alle en iedereen positief te testen.

Wat ook is gebleken is dat de corona vaccins (gentherapie) onvoldoende werken. Het zijn zogenaamde “lekkende” vaccins. Ze kunnen de impact van de ziekte beperken maar je kan nog steeds besmet raken en anderen besmetten wanneer je symptomen hebt. Bovendien kan het virus in het lichaam, omdat het overleefd in het lichaam van de gevaccineerde dus nieuwe varianten in het leven roepen. Het is opvallend te noemen dat in landen waar de vaccinatiegraad het hoogst was het eerst sprake van de deltavariant. Het zijn de gevaccineerde die de deltavariant verspreiden.

Laten we ook meteen even een duidelijk onderscheid maken. Of je nu 1 prikje hebt gehad of 3 prikjes zodra je bent geprikt dan ben je gevaccineerd en dus ontstaan er problemen. In de media wordt gesuggereerd dat mensen met 1 prikje onder de niet gevaccineerde vallen maar dat wordt verder niet benadrukt. De toon van de mediaberichten is dat NIET gevaccineerde de grootste groep is die in het ziekenhuis belanden. Dit is NIET het geval. Veruit de grootste groep zieke mensen zijn de gevaccineerde, 1 of meer spuitjes.

Met deze informatie in je achterhoofd snap je ook dat de mensen die nu gevaccineerd zijn en dus meer vrijheden krijgen JUIST de groep zijn die varianten van het virus verspreiden. In welk opzicht leid deze testsamenleving en vaccinatieplan dus in godsnaam tot het beschermen van de volksgezondheid? Het tegenovergestelde is waar. Er is een schijntoestand gecreëerd en bovendien ook nog druk achter gezet dat zal leiden tot nog meer doden.

Iedereen die zich ermee bemoeid snapt dit. Als doctor of als minister snap je dit ook. Het zijn geen debielen. Het zijn smeerlappen. Het zo duidelijk als wat en je ziet hetzelfde gebeuren in alle landen op de wereld.

Het is stappenplan. Lockstep, great reset en agenda 2030. Het gaat om een globale uber macht die maximale controle grijpt over de wereldpopulatie. Het is allemaal een scam en het gaat miljoenen het leven kosten. Alleen omdat er een aantal zijn die hun lust voor macht en controle niet kunnen stillen.

De volgende troefkaart wordt trouwens al gespeeld. De volgende stap in Lockstep. Oh je dacht dat overstromingen en razende bosbranden toeval waren? Als iets op gang gezet kan worden door opzettelijke sabotage wees er dan maar zeker van dat het globaal communistisch regime het zal doen.

Ze gaan ons geen rust gunnen. Crisis na Crisis krijgen wij over ons heen. Allemaal kunstmatig gecreëerd en allemaal ontworpen om volledige macht en controle over het volk te krijgen.

Ze gaan ons van al onze vrijheden en mensenrechten beroven dus wees je ervan bewust dat dit oorlog is.

Dit is de 3e wereldoorlog. Niet met kernwapens en tanks maar met Sustainable Development Goals en propaganda.

Deze fantastische technologie waar wij ons allemaal van afhankelijk hebben gemaakt is hun kernwapen. Censuur, internet regulatie en straks georganiseerde cyberaanvallen zullen ons, de vrije mens verbannen van het internet.

Het woord complotdenker is een CIA creatie om de samenleving te manipuleren in het laten geloven dat complotten niet bestaan. In werkelijkheid zitten wij middenin het grootste complot dat al decennialang voorbereid is.

Een totale greep naar macht en controle door een kwaadaardige entiteit met een communistische/ neo marxistische visie op de toekomst. De middenklasse zal geëlimineerd worden en er zal alleen een slaaf klasse en een elite klasse komen.

Het is belangrijk dat wij nu sterker dan ooit in onze kracht gaan staan. Wees bereid voor de strijd. Laat alles waar jij je nog aan vast klampt los in ruil voor twee dingen.

Liefde en Vrijheid.

Wij zullen de oorlog winnen. Ik beloof het u. Wij hebben de menselijkheid, de ziel en de kracht van creatie aan onze zijde. Wij zullen altijd vechten voor de liefdes-energie die ons multiversum gecreëerd heeft.

De zielloze, van de bron verwijderde figuranten die nu ons deze waanzin brengen zullen stikken in hun eigen onverzadigbare zucht naar macht en controle. Het zal ze strippen van alle menselijkheid.

Lang leve de liefde! Lang leve de Vrijheid!

Pin It on Pinterest