BPOC 2020 – Persbericht 11 augustus 2021

Het officiele persbericht van de BPOC 2020:

https://www.youtube.com/watch?v=iEQNEHMDrSU&ab_channel=BuitenParlementaireOnderzoeksCommissie

Mijn verslag

BPOC2020 heeft vandaag een gesprek gehad om de vaccinatiecampagne te schorsen totdat er nader onderzocht is of de ruim 1200 doden en meer dan 1100 gezondheidsklachten vlak na vaccinatie met elkaar in verband staan.

Het ministerie heeft geweigerd om de campagne te stoppen en maken zich hiermee schuldig aan extreem onverantwoord en verwijtbaar gedrag omtrent de vaccinaties.

Uit onderzoek zal uiteindelijk moeten blijken of het kabinet zich tevens schuldig maakt aan dood door schuld. In dat geval zullen de verantwoordelijken strafrechtelijk vervolgd worden.

Tot die tijd zal de BPOC2020 middels een kort geding bij de rechter trachten af te dwingen dat het ministerie alsnog de vaccinatiecampagne schorst totdat nader onderzoek verricht is.

Uiteraard weten wij de uitkomst al want er is geen rechtsspraak in Nederland. Wij leven namelijk in een dictatuur en niet in een democratie.

Toch is het belangrijk om deze stappen te zetten en aan het daglicht te blijven brengen hoe fout en corrupt ze werkelijk zijn. Elke keer dat zij de rechtsspraak ondermijnen en mensenlevens met hun beleid op het spel zetten zal dat in de vorm van dossieropbouw geregistreerd worden en onderaan de streep zal de rekening vereffend worden.

Pin It on Pinterest