Oeps. Hugootje deed opeens een Grapperhausje

Deze flapdrol zegt dat hij ondanks de niet werkende onzin distancing toch beter zijn kapje op had kunnen houden.

Het was zeker nog geen 21:00 uur want anders had het virus vast meteen om zich heen geslagen en deze zeer belangrijke man getroffen.

Alle gekheid op een stokje natuurlijk. Deze leugenaars geloven zelf ook niet in deze onzin maatregelen. Als er echt sprake was geweest van een killer virus en als deze maatregelen daadwerkelijk levens had gered dan had Grapperhaus nooit risico genomen op zijn bruiloft door mogelijk zijn hele familie te besmetten en te doden met het corona virus en deze Hugo de Tsjonge Jonge had nooit zijn kapje afgedaan om de levens van zichzelf, zijn schoenen en deze 3 bijstanders op het spel te zetten.

Trouwens, kan je nagaan hoe gigantisch groot zijn ego is. Dat hij met zijn suffe kop zo mooi in het foute krantje staat. Goed gedaan Jonguh!

Ik zeg, meteen ontslaan! Oh wacht even. Hij is al ontslagen…..uhhmmm maar waarom kunnen zij dan nog spoedwetjes schrijven om ons verder te onderdrukken hoor ik u denken? Nou, ik zal je dit meteen uitleggen.

Het is een façade.

Mijn advies is dit. Ga open. Gooi je mondkapjes weg. Ga elkaar weer knuffelen. Ga lekker naar het Vondelpark of wat voor park of plein dan ook. Alles open. De bange mensen mogen zichzelf thuis opsluiten. Geen enkel probleem. Zij zijn vrij om dat te doen. Neem desnoods een experimenteel spuitje als dat je rust geeft maar laat de rest in vrijheid leven en genieten. Nederland bevrijdingsdag, ergens in 2021. Hou vol strijders van het licht. We zijn er bijna.

Pin It on Pinterest