Leer van het verleden

Zij geven vrijheden nooit terug zonder mensonterende voorwaarden. Nog nooit in de geschiedenis is dit ooit gebeurt. Leer van het verleden.

Het terugkrijgen van vrijheden ging altijd gepaard met een revolutie van het volk. Vaak met jarenlange bloedige oorlog maar soms ook door pure ongehoorzaamheid en opstandigheid van het volk waar geen stoppen meer aan is.

Ik hoop dat het vreedzaam kan maar wees niet naïef. Hun excuus om geweld op ons te gebruiken zal in de naam van de volksgezondheid zijn. Zo deden ze dat eerder met de lockdowns en nu de medische apartheid. Zo rechtvaardigen zij het meest verwerpelijke gedrag, het groter belang. Alleen is het niet in ons belang maar het belang van de Elite en establishment. De stakeholders zoals Klaus Schwab het noemt. Dat is hun groter belang. Meer macht en controle om zo hun koers te kunnen blijven varen. Hun visie ten uitvoer te brengen en nee dit zal niet democratisch besloten worden. Jij bent te dom en te min om dat voor jezelf te bepalen. Jij bent een grondstof voor ze, niet een stakeholder. Jij hebt geen aandeel of zeggenschap, zo denkt dit clubje over ons. Zij voelen zich verheven, technocratische meesters over een slaafs en dom volk.

Weet hoe ze over ons denken en ontmasker hun ware intenties.

“Het was nooit om een virus te controleren maar om u te controleren. Het vaccin tegen deze vorm van tirannie is vrijheid en vrijheid volgt wanneer u stopt met gehoorzamen”

Dus ik blijf het herhalen. Wij willen een vreedzame en spirituele revolutie van de mens? Dan moeten wij stoppen met het geven van macht aan het systeem. Wij moeten stoppen met het dienen van het systeem en beginnen met het dienen van het grotere volksbelang en dat is altijd vrijheid, verbinding en welzijn. Niet de Big Farma editie of de VWS visie maar echt menselijk welzijn. Holistische gezondheid.

Ik heb het idee dat mensen nog steeds wachten op dat moment dat ze weten dat er geen weg terug meer is. Met je rug tegen de muur en je schepen verbrand. Zo’n “maar nu gaan ze te ver” momentje maar wees nou eerlijk. Dat moment is al ruim een jaar geleden geweest. Jij bent die kikker die langzaam kookt. Tijd om uit dat water te springen!

Alleen door onze vrijheid, rechten en kracht te claimen zullen wij ooit verlost worden van tirannie. De tirannen zullen ons niet vrij maken, ons onderdrukken is hun bestaansrecht net zoals wetten, maatregelen en beleid het bestaansrecht van de politicus is. Ontneem ze dat en ze verliezen al hun macht.

Zo simpel is het. Leer voor jezelf en over jezelf te bepalen. Wees in leven en vecht voor je leven. Het duurt maar even, dat leven. Het is zo voorbij. Je word oud, ziek en kwetsbaar en voor dat je het weet kijk je als een sentimentele oude dwaas terug op dat leven.

Heb je toen echt geleefd? De leuke en wonderbaarlijke dingen beleefd? Heb je genoten en heb je liefde ervaren. Zijn je dromen uitgekomen? Heb je de dingen gedaan die je wilde doen of heb je te lang gewacht en was je angstig. Was je leven wat het had kunnen zijn maar nooit was omdat jij niet voor jezelf durft op te komen toen het echt relevant was? 

Alleen jij kan het leven betekenis geven. Wachten op het leven is als wachten op je eigen glimlach in de spiegel zonder zelf ooit te lachen. 

Ga en pak je vrijheid. Claim je recht hier op aarde in de naam van liefde. Doe het nu of krijg spijt…later. 

Te later…..

Pin It on Pinterest