Je ziet dat overal ter wereld precies hetzelfde scenario word afgespeeld

Het is een script. Ook dus hier, duizenden kilometers van Nederland in Australië. Mainstream media dat een opzettelijk negatief beeld schetst van de anti coronaregels demonstranten en dezelfde reactie van de politie en dan vervolgens een dubbele standaard hanteren voor Black Lives Matter demonstraties waarbij ze braaf op de knietjes gaan en waarbij er heel anders in de mainstream media geframed wordt.

Dit toont alleen maar aan dat BLM een instrument is dat door dezelfde partij wordt ingezet als de partij die nu dit corona script afspeelt en ons agenda 21 door de strot ramt terwijl onze grondrechten buiten spel gezet worden.

Nogmaals. Overal ter wereld wordt hetzelfde verhaal verteld. Zelfs in landen waar amper sprake was van een piek in februari, maart. Er zijn zelfs landen die volledig corona vrij verklaard waren. Waar men een vaarwel corona feest hebben gehouden en plotseling op 1 september moeten de burgers verlicht met mondkapjes gaan lopen. Ik meen dat dit Oekraïne was maar pin mij er niet op vast. Jongens en meisjes. Dames en heren.

Hoe duidelijk wil je het hebben. 2020 is van begin tot eind een kunstmatig jarig. Een script. Ons vuurwerk op 1 januari 2020 was tevens het startschot van deze nachtmerrie.The Truth Will Set You Free maar denk ook een beetje aan jezelf.

Dit is een revolutie. Geen protest. Dit is een marathon en geen sprint.

Love you all. Stay free and happy ?❤️

Pin It on Pinterest