Indirecte vaccinatieplicht in Nederland doormiddel van chantage en manipulatie

Versoepelingen zijn pas mogelijk als een bepaalde leeftijdsgroep gevaccineerd is. Je stelt dus in dit geval de 60plussers verantwoordelijk en veroorzaakt nog meer verdeeldheid in de samenleving. Wij leven in een asociale samenleving. Totaal leeg gemaakt door de roverheid en makkelijk te beïnvloeden medemensen.

Mark Rutte: je moet gewoon je bek houden

Ja, Mark. Wij weten wel dat je geen leider bent en geen respect kan opbrengen, laat staan compassie. Een echte leider geeft om het volk alsof het zijn kinderen zijn. Toch hebben mensen weer op deze pannenkoek gestemd. Houden zij nu hun bek dicht als straks het laatste beetje wordt afgepakt? Waar ligt jouw grens? Hoe ver moet het nog gaan? Wacht niet te lang want er komt een moment dat verzet te laat is.

Het houd niet meer op. Snap dat dan. Straks is de volgende leeftijdsgroep aan de beurt en daarna hebben wij klimaatverandering als reden voor maatregelen. Dit is het nieuwe normaal en jij maakt het normaal, iets wat niet normaal is door je gehoorzaamheid en bewuste onwetendheid.

Maar het is nog niet te laat. Trek je bek open en zeg je zegje. Schreeuw het van de daken.

NEE!!

Nee, wij doen er niet aan mee. Alles moet weer open. Alles gaat weer open. Einde van de maatregelen. Gooi die mondkapjes weg. Laat je niet meer testen en gebruik weer je gezonde verstand. Je weet wel. Dat verstand dat je voorheen gebruikte door de kwetsbare mensen te koesteren en te beschermen in plaats van het hele land op te sluiten en door zelf je verantwoordelijkheid te nemen door thuis te blijven als je ziek bent. Door in een zakdoekje te niezen en de andere kant op te hoesten, met je hand voor je mond.

Wij kunnen gewoon weer open. Vandaag nog. Zonder vaccinatieplicht. Zonder voorwaarden. Besmettingen zullen aan de horizon verdwijnen want liefde en vrijheid is wat mensen echt nodig hebben in deze tijd om gelukkig te zijn en gelukkig zijn beschermt en geneest je. Wij zijn wonderbaarlijke wezens van licht. Oneindig in schoonheid en potentie. Laat je nooit en te nimmer meer wijs maken door zielloze mensen dat jij niets anders bent dan een wappie of een ziekteverspreider.

❤️LOVE❤️

Pin It on Pinterest