Ik zie in het gepolariseerde landschap nogal veel uitingen van woede daar waar rust beter op zijn plaats zou zijn

Rust om onze tijd juist te duiden. Rust om tot inzicht te komen dat het totaal misgaat. Rust om wat afstand te nemen van de schreeuwerige ego en te kijken naar het grotere plaatje waar ook jij onderdeel van uitmaakt.

Zo wordt een parallel getrokken tussen de gebeurtenissen van de 2e wereldoorlog en de gebeurtenissen van de corona crisis. Mensen reageren dan emotioneel en worden zeer agressief in hun persoonlijke aanvallen naar anderen toe. Dit zonder werkelijk te lezen of te begrijpen waarom deze parallel getrokken wordt. Natuurlijk kan je hier zo je eigen mening over hebben maar een mening gevormd uit emotie en woede zonder te onderzoeken en vragen te stellen is een mening gebaseerd op los zand. Het houd geen stand.

Ik zal u uitleggen waarom voor mij persoonlijk de parallel tussen de 2e wereldoorlog en nu weldegelijk getrokken kan worden. Het gaat namelijk met name om de jaren die leiden tot de uiteindelijke oorlog. Het gaat om de manier waarop vrijheden en grondrechten stap voor stap ontnomen werden, net als nu. Het ging niet gepaard met een invasie. Dat kwam veel later pas. Het ging in kleine stappen waar mensen aan gewend raakte. Zo ook de haat richting Joden of nu, de haat richting de zogenaamde “wappies”.

Mensen worden onder druk gezet om zichzelf te injecteren met een experimenteel middel waarvan de lange termijn gevolgen onbekend zijn. Een lange termijn gevolg kan de dood zijn. De kans dat u dood gaat aan corona, dat weten we. Dat percentage ligt lager dan de gewone griep. Wat wij niet weten zijn de percentages van die injecties waarmee u zogenaamd uw vrijheid terugkrijgt.

Hoort u dat? U moet uw vrijheid terugkrijgen door zich te laten injecteren. Dat betekent dus dat uw vrijheid ontnomen is en dat er nu opeens voorwaarden aan gesteld worden. Dit is de vrijheid waar onze voorouders voor gestreden hebben. Dit is de vrijheid waar wij nu zo gemakzuchtig over doen.

Als ik dus de parallel leg met de 2e wereldoorlog en nu dan doe ik dat als waarschuwing. Nee, we worden nog niet met treinen afgevoerd naar de gaskamers of doodgeschoten op straat maar de tij kan heel snel keren en wat zit er nu eigenlijk allemaal in dat spuitje? Weet u het? Vertrouwt u blind op uw overheid en de farmaceutische industrie. Twee partijen die bewezen corrupt, leugenachtig en ronduit crimineel zijn? Zoek het maar eens op. Het is allemaal te vinden.

Ik ga straks demonstreren voor onze vrijheid. Ik kom daar in liefde. Demonstreren is mijn grondrecht. De kans bestaat dat mij dit recht dadelijk ontnomen wordt op dat veld in Den Haag. De kans bestaat dat men op mijn hoofd zal mikken met hun wapenstokken met de intentie om mijn schedel uit elkaar te doen spatten omdat bloed op de livestreams de andere “wappies” zou afschikken. De kans bestaat dat een politiehond mij zomaar verminkt voor het leven. Ik had deze kans voor onmogelijk gehouden in 2019. Nu in 2021 is dit de norm geworden. Wij hebben allemaal de beelden gezien. Doet dit u niet denken aan een andere tijd van onderdrukking in de Nederlandse geschiedenis? Maakt u zich daar geen enkele zorgen om?

Wellicht niet. Wellicht zit u thuis achter de buis. Lachen, gieren en brullen om Gerard Joling of aan de borrelnootjes tijdens Jinek. Wellicht heeft u uw pensioen of het vaste inkomen van een baan dat niet te leiden heeft onder de maatregelen. Misschien heeft u geen bezwaar tegen injecties waarvan u de gevolgen niet kent. Dat is uw goed recht. Voor u is uw definitie of besef van vrijheid wellicht beperkt tot de vier muren van uw eigen huiskamer maar er bestaat een wereld buiten die vier muren.

In deze wereld verliezen duizenden ondernemers hun bedrijf en daarmee hun inkomen. Duizenden gezinnen kunnen daardoor de rekeningen niet meer betalen en worden tot wanhoop gedreven. Hun levenswerk is kapot gemaakt. Familiebedrijven van 4 generaties lang, ten einde gebracht door krankzinnige maatregelen die nooit bewezen effect hebben gehad. Wat denk je dat er met het personeel gebeurt? Die staan gewoon op straat. In deze wereld zijn er vele jongeren die denken aan zelfmoord of zichzelf beginnen te verliezen in alcohol en drugsgebruik. De verloren generatie. De beschadigde generatie waarvan hun psychische problemen vaak pas veel later tot uiting zullen komen. In deze wereld worden mensen die zich niet laten vaccineren vogelvrij verklaard en gediscrimineerd. De uitingen zijn vaak zeer gewelddadig. In deze wereld is politiegeweld de norm geworden en wordt goedgepraat door een overheid dat zijn volk beveelt de bek te houden terwijl zij liegen over alles zonder daar ooit een actieve herinnering aan te hebben.

Moet ik verder gaan? Het kan hoor. Ik kan urenlang opsommen wat er in de wereld buiten Netflix gebeurt. De mondkapjesplicht, vaccinatiepaspoorten, testsamenleving, medische apartheid, armoede, hongersnood, uitgestelde zorg, polarisatie, depressie, ontnomen toekomstperspectief, agressie, spoedwet, ontnomen vrijheden, lockdowns, avondklok.

Dit stopt niet. Jij krijgt niet je vrijheid terug zodra je 2 spuitjes hebt gehad. Jij zal als middel gebruikt worden om de anderen te onderdrukken die niet instemmen. Daarna zal er nog meer van je geëist worden. Elk jaar een spuitje en nog zullen er lockdowns zijn.

Vrijheid gegeven krijg je niet zomaar terug. Vrijheid krijg je alleen terug als je vrijheid terug claimt. Dacht je nu echt dat het makkelijk ging? Gehoorzamen, slikken en dan spuitje erin en daarna weer terug naar normaal? Dacht je dat werkelijk? Wij gaan nooit meer terug naar het normaal voor 2020. Dat bestaat niet meer. Dat is verleden tijd. De geschiedenis leert ons dat alleen vrijheid bekostigd wordt met de offers van mensen. Wat zijn wij bereid om op te offeren voor onze vrijheid. Waar wij naartoe gaan dat is totaal afhankelijk van de daden van de generaties die nu op aarde leven.

Kijken wij weer weg? Halen wij onze schouders op? Het valt wel mee? Stel je niet aan? Gewoon spuitje erin en solidair zijn? De enige solidariteit die je toont is aan een regime dat onze samenleving systematisch zal reduceren tot moderne slavernij. Help jij mee aan zo’n toekomst. Zet jij je straks gehoorzaam en gretig in voor de onderdrukking van anderen die anders denken dan jij?

Hoe fout moet het gaan totdat ook jij de les leert? Hoe fout moet het gaan totdat ook jij de parallel ziet tussen toen en nu? Wanneer? Als de lichamen van vaccinatiedoden met miljoenen tegelijkertijd op de brandstapel gegooid worden? Wanneer treinladingen vol met honderdduizenden “wappies” afgevoerd worden naar quarantainekampen en uw opstandige kinderen gedeporteerd worden naar heropvoedingskampen waar zij leren gehoorzamen aan het regime? Uw kinderen zullen u na indoctrinatie nooit meer knuffelen. Dat is een garantie. Wellicht is dat maar beter want liefde is een gevaar voor het regime. Straks bent u aan de beurt.

U denkt wellicht dat ik overdrijf. Dat ik een wappie ben. Een complotdenker. Ik hoop het. Ik hoop het echt. Ik hoop het voor elke ziel hier op aarde want als maar 10 procent uitkomt van wat ik voorzie te gebeuren dan is ons leven hier op aarde een nachtmerrie. Een dystopie. Deze visie over een mogelijke toekomst is niets nieuws. Hier zijn door de eeuwen heen duizenden boeken over geschreven. De waarschuwing blijft altijd hetzelfde. De corruptie van de ziel zal leiden tot hel op aarde.

Daarom is het zo belangrijk om uiterst waakzaam te zijn. Om niet normaal te maken wat niet normaal is. Om niet luchtig om te gaan met onze mensenrechten en vrijheden. De machtswellustelingen die achter deze ontwikkelingen zitten in de wereld, zij geven niet om uw welzijn, gezondheid en geluk. Het zal ze een worst wezen. Zij geven alleen om hun eigen bekrompen, bewustzijns vernauwde ego en hun ego schreeuwt om aandacht en..

MACHT & CONTROLE

Er is maar 1 antwoord op het kwaad dat zich voordoet op aarde.

LIEFDE & VRIJHEID

Melissa J. Kampers

#HartVoorVrijheid

Pin It on Pinterest