Ik ben een vrij mens

Ik ben een vrij mens en ik kan zelf heel goed bepalen wat ik wil in het leven. Niemand hoeft mij te vertellen wat ik wel en niet moet. Ik ben in staat om zelfstandig te kiezen en doe dat met respect en liefde voor anderen. Mijn lichaam is van mij. Toen ik jaren terug in transitie ging om fysiek vrouw te worden toen deed ik dat zodat ik echt mezelf kon zijn. Mijn versie van mezelf zoals ik dat voel en wil. Ik heb toen een beroep gedaan op mijn recht tot zelfbeschikking. Ik ben vrijwillig door een jarenlange rollercoaster van emoties en lichamelijke veranderingen heen gegaan om mijn geluk te vinden. Ik heb mijn plekje kunnen vinden in een samenleving die mij niet altijd begreep maar mij wel begon te accepteren omdat ik altijd vanuit mijn hart heb geleefd en altijd eerlijk ben geweest.Het was niet altijd makkelijk maar het was mijn keuze en ik ben er een gelukkiger mens door geworden.

Je denkt toch niet dat ik dat recht nu opgeef aan een stel leugenaars. Je denkt toch niet dat ik mijn leven laat bepalen door een handje vol Elite die denken dat onze wereld en onze levens hun eigendom is. Ik heb niet zo hard gevochten voor mijn identiteit en individualiteit om het nu op te geven aan een stel criminelen. Ben je helemaal gestoord geworden. Ik ga nog liever dood maar voordat het zover is zal ik vechten tot het einde. Net zolang als dat het nodig is. 

Deze wereld is van ons en jouw leven en lichaam is van jou en niemand anders. Als wij ons geluk en leven willen delen met anderen dan is dat een vrije keuze uit liefde maar het blijft onze eigen keuze. Jij bent een vrij mens. Laat je nooit iets anders wijs maken. 

Ik doorzie de leugens in de wereld. Ik ben wijs genoeg om te zien waar zij naartoe willen en ik zeg met mijn volle verstand NEE! Dit gaat niet gebeuren. Dit gaan wij niet accepteren! Wij hebben jullie door. Wij zijn de prachtige mensheid en niet een of ander product! Deze gretige, gulzige macht en controle junkies willen de wereld helemaal voor zichzelf. Zij willen hun eigen paradijs op aarde terwijl zij spugen op de miljarden dode lichamen van de liefdevolle mens die zij straks op hun geweten hebben. Het zal ze niets interesseren maar wij staan massaal op en wij zullen nooit stoppen totdat er een samenleving is die vruchtbaar is voor de liefdevolle mens. Een samenleving waar de mens centraal staat en niet de gulzige egoïstische emotieloze monsters die geen genoeg kunnen krijgen en hun kunstmatige transhumanistische nepwereld door onze strot willen duwen. Wij zijn mensen van vlees en bloed. Wij zijn geen machines.  Laat zien dat je leeft verdomme! Wij zeggen genoeg is genoeg! Tot hier en niet verder!

LANG LEVE DE LIEFDE! LANG LEVE DE VRIJHEID! 

WIJ ZIJN DE MENSHEID!

Pin It on Pinterest