Het dagboek van Melissa Kampers – 28 december 2021

Hoe meer het Nederlandse volk van onze totalitaire regering tolereert des te meer vrijheden en rechten zullen wij verliezen. Ze zullen nooit stoppen met nemen. Wij moeten de grenzen bepalen.

Misschien raakt het je allemaal nog niet zo hard en denk je dat het wel mee zal vallen. Misschien kies je nu voor de weg van minste weerstand omdat je andere prioriteiten hebt.

Ik begrijp dat best, maar dit gaat niet beter worden door te blijven gehoorzamen. Dit gaat alleen maar erger worden voor ons allemaal. 

Ik heb mij nooit zorgen gemaakt om het virus of om het vaccin. Iedereen moet zelf beslissen over hun eigen lichaam en hoe hier persoonlijk mee om te gaan. Blijf thuis als je bang bent. Neem die booster als je gevoel je dat ingeeft. Daar gaat het namelijk niet om.

Het gaat om onze fundamentele vrijheden en grondrechten, die staan op het spel. Zijn we straks nog mensen? Hebben wij nog empathie voor elkaar? Respecteren wij elkaar nog? We dreigen dat allemaal te verliezen inclusief onze menselijkheid.

Totalitarisme begint overal in de wereld grip te krijgen op onze samenleving en wij verliezen onze democratie waar zo hard voor gevochten is. 

Een regering die elk aspect van ons leven controleert en bepaald is een hel. Het is een gevangenis voor onze ziel en het einde van onze levenslust.

Kom voor jezelf op. We mogen dit niet langer toestaan. 

De schade die voortkomt uit een wereld van tirannie en onderdrukking zal vele malen groter zijn dan welk virus dan ook. Miljoenen mensenlevens zullen verloren gaan en miljarden kwalitatieve levensjaren zullen verdampen onder het gewicht van de laars van een totalitair regime.

Nog nooit hebben tirannen zoveel geld, macht en middelen tot hun beschikking gehad en nog nooit eerder was dit zo globaal vertegenwoordigd. Wij mogen niet zwichten voor deze tirannie want de toekomst van de mensheid staat hier op het spel. Ik geloof niet dat het overdreven is om dat te stellen. Ik ben ervan overtuigd dat onze weerstand nu bepalend zal zijn voor vele generaties na ons.

Ik heb vertrouwen dat wij samen iets heel moois kunnen opbouwen en het begin is gemaakt, maar desondanks mogen wij nooit tolereren dat tirannie de wereld overheerst. Er is een behoefte voor een parallelle wereld, maar het moet geen vlucht worden van het kwaad dat wij recht in de ogen moeten aankijken. Wij moeten het kwaad verslaan want anders komt het vroeg of laat voor ons. Daar kan je namelijk niet van wegvluchten.

Pin It on Pinterest