De les van vandaag – oorlog en corona

President Zelensky vraagt om meer wapens en meer sancties van Nederland. Wanneer Nederland dat doet dan dragen we bij aan verdere escalatie van de oorlog. Wanneer meerdere landen dat doen en het loopt uit de hand dan spreken we van een 3e wereldoorlog. Ook lopen we gevaar dat Oekraïense soldaten onze wapens gaan gebruiken om daar oorlogsmisdaden mee te plegen. Een oorlogsmisdaad is bijvoorbeeld het in de knieën schieten van Russische krijgsgevangenen, ze castreren of dood laten bloeden. Diverse beelden daarvan zijn inmiddels op social media te vinden. Het bekijken van deze afschuwelijke beelden is op eigen risico.

Kernwapens

Rusland heeft heel veel kernwapens (bijna zesduizend en goed voor de nummer 1 positie) en hoewel Rusland ze niet snel zal gebruiken hebben ze gezegd dat wanneer Rusland in zijn bestaan bedreigd wordt dat kernwapens dan gelanceerd kunnen worden. Atoomoorlog is niet leuk. Er gaan heel veel mensen dood en mensen die niet meteen doodgaan die wensen dat ze dood waren. De aarde zal onleefbaar worden dankzij straling.

Met een beetje geluk zullen landen enige vorm van zelfbeheersing kunnen opbrengen. Dan gaan er misschien maar een paar honderd miljoen mensen dood en blijft de schade beperkt tot een aantal landen die honderden jaren later nog met de gevolgen te maken zullen hebben.

Deelnemen

Oekraïne wapens geven en Rusland sancties opleggen zorgt ervoor dat Nederland niet meer neutraal kan blijven in dit conflict. Bovendien zorgt dit ervoor dat Rusland zich in zijn bestaan bedreigd kan gaan voelen en we weten dat ze daar niet zo op gesteld zijn.

Nederland kan daarom ook doelwit worden van deze kernwapens, andere vormen van aanvallen en sancties die Rusland ons weer op kan leggen. Verder hebben deze sancties gevolgen voor onze eigen economie. Een economie die al op omvallen staat dankzij twee jaar corona wanbeleid.

Corona

Over coronabeleid gesproken. Onze overheid is alweer aan het voorsorteren op maatregelen wanneer virussen weer actiever worden. Dit is tijdens de maanden met een R erin. Dit komt omdat de temperaturen in Nederland dan lager zijn en deze virussen houden van een lagere temperatuur. Onze weerstand is daar echter iets minder blij mee. Vaak zijn we in deze periode kwetsbaarder, zeker wanneer je al op zeer hoge leeftijd bent en onderliggende gezondheidsproblemen hebt. Dit is bovendien de enige groep dat echt risico loopt om door of met het virus te kunnen overlijden, maar omdat we een feitenvrije overheid hebben met een totalitaire agenda maakt dat voor de maatregelen niets uit.

De maatregelen zullen bestaan uit boosters, lockdowns, mondkapjesplicht, vaccinatie drang/dwang en plicht en de terugkomst van de coronapas en QR. Dit keer doorontwikkeld dankzij het werk van de Europese Unie.

De gevolgen

De oorlog en de gevolgen van maatregelen en totalitaire WEF-agenda’s zullen onze samenleving totaal ontwrichten, de bevolking onteigenen, de waarde van geld te doen laten verlagen tot het absolute dieptepunt en als klap op de vuurpijl zal het leven onbetaalbaar worden maar de schappen zullen dan al leegstaan.

Weet je hoe het voelt om honger te lijden en tot wanhoop gedreven te worden? Maak je geen zorgen. Daar kom je binnenkort achter.

Tot slot

Uiteraard kan je iets doen. Je kan wakker worden en je bek opentrekken, je mouwen opstropen en tot de laatste adem vechten voor een wereld in vrijheid, vrede en liefde zonder de gecentreerde macht van Elite, maar die keuze is volledig aan u.

Dit was de les voor vandaag. Ik wens u een fijne avond.

Pin It on Pinterest