De eeuwige dans

Mensen zoals Klaus Schwab. Wat moet je daarmee? Ik zie ze als figuranten die als enige doel hebben om de passie en vuur in onszelf te helpen ontwaken.

Zie ze als een spiegel waarin je moet kijken om te beseffen dat wij als volk moeten bepalen of we echt vrij willen zijn of niet. Elk persoon die jou wil controleren en je kwaad wil doen is een noodzakelijke wisselwerking tussen alle elementen die dit bestaan opmaken. Zonder dit contrast kan niets bestaan en heeft niets een reden voor bestaan. Welke reden bestaat er naast het deel zijn van het geheel en het geheel een deel?

We dansen om elkaar heen, trekken elkaar aan en stoten elkaar af met als uiteindelijk doel in mijn ogen om een positieve uitkomst te creëren. Meer leven, meer geluk en dus meer vrijheid om expressie te geven aan de vormen in ons leven. Aan ons eigen vorm als mens al is dat maar voor even.

Zullen we weer opnieuw leven? We gaan het beleven, maar de focus moet naar het NU. De enige plek waar alles wat is en alles wat ooit kan zijn zal zijn.

#WEFpuppets #revolution #GreatReset #GreatAwakening

Pin It on Pinterest