night stars galaxy mountains background wallpaper abstract

De derde wereldoorlog

We moeten het nu toch onder ogen gaan zien want we kunnen alleen dat veranderen waar wij weet van hebben. Wij zitten in een oorlog. Het is eigenlijk heel simpel en heel duidelijk zodra je het ziet. 

Het is de derde wereldoorlog en ik weet dan veel mensen dat nog niet zo zien. Zij zien tanks, bommen en een leger dat landen binnenvalt als bepalende kenmerken van een oorlog, maar toch is dit de derde wereldoorlog. 

Het is een psychologische oorlog. Al twintig maanden lang worden wij dagelijks bestookt met drang, dwang, angst, propaganda en draconische maatregelen die onze vrijheden en grondrechten langdurig inperken. Dit is niet een op opzichzelfstaand iets, nee dit is een globaal fenomeen. In alle landen heeft de staat zich tegen het volk gekeerd. 

Oostenrijk is het eerste land waar op 1 februari 2022 kunstmatige genetische experimentatie in spuitjes verplicht worden. Mensen die zich niet laten inspuiten mogen niet meer werken en deelnemen aan de samenleving. Ze krijgen boetes en zelfs gevangenisstraffen wanneer ze de spuitjes blijven weigeren. 

Dit is de meest extreme vorm van psychologische oorlogsvoering. 

De instanties, corporaties, instituten, politici en zogenaamde naar voren geschoven experts die in de media de aandacht krijgen pretenderen zich te bekommeren om onze gezondheid. Het is altijd weer hetzelfde excuus waarmee ze ons onderdrukken. Het is een noodzakelijk kwaad vanwege de volksgezondheid. In werkelijkheid zijn deze partijen en personen met iets heel anders bezig. 

Gedragsmanipulatie, daar zijn ze mee bezig. De mensen die het woord voeren en ons vertellen over de noodzakelijke maatregelen, prikjes en dreigingen volgen voorbedachte scripts die in gedragsinstituten geschreven zijn. Als je Mark Rutte en Hugo de Jonge hoort praten tijdens de persconferentie dan is elk woord dat zij uitspreken zorgvuldig door gedragsexperts uitgekozen om maximaal effect te hebben op de luisteraar. 

Je gedrag manipuleren, je structureel blijven hersenspoelen om je zo exact te laten doen wat zij willen is het beoogde doel. Zij willen iedereen in de pas laten lopen. Daar komt het woord Lockstep vandaan. Het inmiddels beruchte document van Rockerfeller. 

Wereldwijde overheden doen allemaal hetzelfde. Een op maat gemaakte boodschap aan het volk met als doel totalitaire controle en totale gehoorzaamheid. De primaire motivator in deze is angst. Ze hebben een onzichtbare gezamenlijke vijand gecreëerd en doen een beroep op jouw solidariteit om de mensheid te redden van deze gruwelijk muterende killervirussen die om zich heen slaan. 

Het is deze angst aangewakkerd in de harten van mensen die het gezonde verstand uitschakelt, maar zoiets kan niet oneindig voortduren. Angst heeft een houdbaarheidsdatum en ze zullen telkens de urgentie en dreiging kenbaar moeten blijven maken. Zelfs dan is het een kwestie van tijd en daarom hebben ze haast. Ze hebben heel veel haast om hun ziekelijk gestoorde ideologische toekomst van totalitaire macht en controle over het volk uit te rollen. 

Ze willen het volk heropvoeden voordat te veel mensen ontwaken en in verzet gaan. Ze willen de oneindige potentie van het individu reduceren tot iets kleins en onderdanigs. Een nietig en nederig bestaan in dienst van de staat. 

Daarom is het belangrijk om bewust te zijn van waar wij met z’n allen nu midden in zitten. Zodra wij het weten dan kunnen wij ons aanpassen. Wij kunnen ons gedrag aanpassen om ons te beschermen tegen deze onwenselijke heropvoeding en manipulatie. We kunnen onze mindset en geloof veranderen zodat wij weerbaarder zijn tegen kwaadwillende regimes en individuen. 

Wij hebben een unieke kans nu in deze tijd om in onze kracht te gaan staan. Om onze oneindige potentie op te roepen en deze in te zetten voor een betere wereld. Een liefdevolle en vrije wereld waar mensen op een creatieve en speelse manier expressie kunnen geven aan hun dromen en verlangens vanuit een verruimd bewustzijn waar liefde centraal staat. Wij moeten deze kans niet laten liggen.

We zien de gevolgen van de onderdrukking heel duidelijk om ons heen. Het constant gepush of zelfs gedwongen worden om iets te doen waar je niet achter staat dat eist zijn tol. Vooral bij jonge mensen zie je de enorme schade nu al manifesteren, maar laten wij onszelf (de oudere generaties) niet vergeten want wie begeleiden de jongeren door deze ellende dat onze verantwoordelijkheid is als wij het zelf niet meer aankunnen? Wij mogen ze niet in de steek laten. Wij hebben ze al keer op keer teleurgesteld en het moet nu echt een keer stoppen. 

Wij moeten een betere wereld achterlaten dan waar wij in geboren zijn. Wij moeten beter onze best doen dan we nu doen en dat kan makkelijk wanneer je leeft vanuit je passie en je liefde. Het schrijven wat ik de afgelopen twintig maanden heb gedaan komt vanuit dezelfde energie. Vrijheid en liefde in een wereld van verbinding is mijn hoogste passie. Ik had twee jaar geleden niet kunnen denken dat ik er zo liefdevol in zou staan. Ik was wel bezig met zelfontwikkeling en spiritualiteit, maar nog niet volledig gedreven door iets wat vanuit een oerkracht en intuïtie tot stand komt. 

We gaan nooit terug naar het oude normaal. De mensen die het oude normaal zo lang in stand hebben gehouden zijn dezelfde mensen die het oude normaal nu afbreken om hun nieuwe normaal op te dringen. Beide zijn onwenselijk voor liefdevolle mensen. Zij willen ons gebruiken voor hun eigen agenda. Niet voor liefde en vrijheid. Niet voor een gezellig kampvuur waar we dansen in vreugde en genieten van de frisse lucht maar voor een kunstmatige wereld waarin zij, een handje vol Elite ons volledig in hun macht hebben. Volledig overgeleverd aan een stel perverse, psychopathische griezels die niets geven om jouw dromen, je verlangens en je gezin. Jij bent niets anders dan een gebruiksvoorwerp voor hun systeem. Hun paradijs op aarde. 

We worden tegen elkaar opgezet. Ze hebben het voor elkaar gekregen om de waarheid te transformeren tot leugens en complottheorieën en mensen die opkomen voor liefde en vrijheid te zien als fascisten. De ongevaccineerden zijn onrein en egoïstisch en moeten maar gedwongen worden, het liefst met veel geweld of anders uitgeroeid worden als kakkerlakken. Stop ze maar in kampen. Als je mensen hiervoor waarschuwt dan word je eerst als wappie weggezet en daarna volgen de doodsverwensingen en bedreigingen. 

Toch ergens in deze afschuwelijke hel waar wij in beland zijn moeten wij ons licht laten schijnen en de liefde in ons laten gelden. Wij moeten nader tot elkaar zien te komen ondanks de psychologische mishandeling die wij continu ondergaan. Als individu moet je die kracht in jezelf zien te benutten en dat is een eigen reis die we allemaal moeten doormaken om aan het einde van die reis samen te komen in het collectieve ontwaken.

We zullen terug moeten naar de basis. Terug naar wat werkelijk belangrijk is in ons leven. Van basisbehoeften die steeds meer onder druk komen te staan tot de behoeften die ons hart heeft, liefde en warmte in vrijheid en verbondenheid. Het is aan ons die nu ontwaken en verzetten om de menselijkheid terug te brengen op Aarde. De mensheid heeft zoveel potentie. 

We zitten nog helemaal aan het begin van ons bestaan. Nog niet eens een fractie van tijd en een heel klein zuchtje de verkeerde kant op en wij zullen in alle oneindigheid vergaan. Een zandkorrel, nog geen komma in het Grote boek van kosmisch bestaan. Je knippert even met je ogen en alles en iedereen dat ooit heeft bestaan kan zomaar aan je ontgaan. 

Toch hebben wij de kans om niet vergeten te worden. We hebben de kans om ooit naar verre sterren af te reizen en andere beschavingen te ontmoeten. We hebben een kans om ander leven met liefde en wijsheid te begroeten en een voorbeeld te zijn voor het leven in de kosmos. Of onze mensheid dat ooit gaat bereiken is geheel aan ons. Het is onze generatie die het verschil kan maken. Als wij falen dan zal de mensheid ten onder gaan aan hun eigen onmenselijke kunstmatigheid en bitterheid. Er zal geen vruchtbare grond meer zijn, geen lachende, spelende kinderen. Alleen de kille calculaties en modellen die uiteindelijk niets redden.

Als wij het niet redden dan is er misschien een schrale troost. Als het universum oneindig groot is en altijd zal voortbestaan, misschien zelfs in een multiversum dan zullen wij niet de eerste zijn of de laatste zijn, maar laten we daar niet vanuit gaan. Laten wij onze menselijkheid vieren door het juiste te doen en voor eeuwig vastgelegd te worden in het Grote boek van Sinte….kosmisch bestaan. 

Pin It on Pinterest