De democratie is dood

De eerste kamer, de tweede kamer, het kabinet. Het maakt allemaal geen reet uit. Het is een show. Een façade. Dat was het altijd al. Het was alleen nog nooit zo duidelijk. Het is een leugen voor jou en mij. Het was een illusie te denken dat er ooit sprake was van democratie. Nu ontmaskerd en ontbloot zoals de keizer zonder kleren. Nu vol in de schijnwerpers voor een ieder om te zien. Een ieder die de juiste kant op kijkt en niet wegkijkt van wat voor hun ligt.

Onze hele wereld is een leugen maar wees niet getreurd. Wij zijn namelijk wel echt! Wij zijn de authenticiteit vleesgeworden die uit de schaduw van massahysterie stappen om ons eigen recht op een waardig bestaan te claimen.

De 6uild 6ack 6etter partij van het W6rld Ec6nomic F6rum met nu een D666’er als voorzitter en straks een D666’er als minister-president en dan alle gehoorzame slaven die erbij horen, de deugdmensen die de voeten kussen van dit regime en die het kille, hatelijke nihilisme verspreiden. Zij rollen de duisternis uit over de wereld als een te zware verstikkende deken die je doet happen naar lucht met alle macht.

En dan heb je de andere kant, de partij van de vrije en liefdevolle mens die de deken afwerpt. Een collectief van mensen die in de krankzinnige wereld een uiterst zinnig en waardig bestaan zullen manifesteren. Deze pioniers zullen licht brengen in de duisternis die over de wereld wordt uitgerold. Niet door de duisternis te verdrijven maar door het gordijn van bedrog opzij te schuiven en zo het licht weer toe te laten.

De democratie is dood maar wij zijn springlevend. Lang leve de vrijheid. Lang leve de liefde. Lang leve de waarheid ❤

Pin It on Pinterest