Berlijn wilde corona-angst zaaien

Jullie hebben deze vast al voorbij zien komen vandaag “Berlijn wilde corona-angst zaaien” en dat hebben zij ook gedaan, tot in het extreme.

Onthoud echter goed dat dit niet alleen de Duitse regering is die zich aan dit soort criminele praktijken heeft schuldig gemaakt. Alle regeringen in de wereld die nu momenteel met avondklokken, lockdowns, mondkapjesplicht en andere extreme corona maatregelen het volk onderdrukt zijn schuldig aan deze praktijken. Ook in het 3e wereldland Nederland. Sterker nog, Nederland heeft vast een mooi plekje ergens in de top 3.

Ondertussen is een groot deel van de wereldpopulatie door angst beperkt geworden in hun capaciteit tot logisch nadenken. Ik zou zeggen, het is een succesvolle campagne geweest ware het niet dat  je nooit iedereen altijd in de maling kan nemen. Hoe langer zo’n scam duurt des te meer mensen gaan het inzien en deze corona scam duurt inmiddels lang genoeg.

Het is duidelijk dat wij nu in een stroomverstelling terecht gekomen zijn van onthullingen. Zelfs mainstream media kan er niet meer omheen. Steeds minder mensen trappen er in. Steeds meer informatie toont de totale scope (die gigantisch is) aan van deze plandemie.

Build Back Better begint al af te brokkelen voordat het echt van de grond kan komen. Big Bad Bullshit is meer op z’n plaats hier. Zelfs het vaccineren loopt helemaal mis, krokettenboeren? Are you kidding me? Hugo had maar 1 taak en zelfs dat kan hij niet tot een succes brengen. Voor hem is er geen plekje meer tussen de Elite. Hij kan maar beter alles opbiechten. Maakt nu niets meer uit toch?

Er is trouwens niets Elite aan de elite. Het zijn een stel zielloze figuren die door gebrek aan visie, liefde en fantasie niets anders kunnen voorstellen dan dezelfde Marxistische ideologie als waar dit tuig al eeuwenlang mee komt. Deze ideologie heeft een foutmarge van 100 procent.

Als ik aso’s als Rutte en Kaag iets te melden had dan was het wel dat zij op het verkeerde paard hebben gewed.

De liefde voor vrijheid en het avontuurlijke leven zal overwinnen. Altijd. ?❤

Pin It on Pinterest