Wij zijn de laatste linie. De vrijheidstrijders en waarheidsvinders.

Als wij nu in dit tijdperk falen om massaal op te staan om deze corona zwendel en agenda 21 te stoppen dan zullen alle generaties die na ons geboren worden dit doen in totale slavernij.

Zij zullen nooit weten hoe het is om zelfstandig te denken. Zij zullen niet beter weten dan een wereld van social distancing en mondkapjes. Zij zullen hun hele leven lang platgespoten worden met vaccinaties. Zij zullen geen echte festivals meer kennen en geen echte liefde. Hun leven zal kunstmatig zijn. In dienst om de Utopia van de Elite in stand te houden. Zij zullen niet weten wat vrije keuze is. Zij zullen niet eens meer weten hoe het is om mens te zijn.

Ik zeg dit niet om je depressief te maken. Ik zeg dit om je duidelijk te maken hoe belangrijk jij bent voor de toekomst van de mensheid. Jij, die dit nu leest. Jij maakt het verschil. Elk woord, elke daad, elke seconde van jouw leven. Jij en ik en wij allemaal. De tijd is NU. De wereld revolutie is NU. Het grote ontwaken is NU!

Dit waait niet over. Geen kwestie van nog eventjes volhouden. Dit was het plan al heel lang maar dat er zoveel nu wakker worden daar hadden zij niet op gerekend. Hun programma’s hebben gefaald. Zij zullen stikken in hun gulzigheid. Stikken in hun lust voor macht en controle. Daar gaan wij voor zorgen.

Wij zijn de laatste linie.

Sta op en strijd mee.

❤️
?

Liefde – Vrijheid – Verbinding

Pin It on Pinterest