Onthoud dit goed. Mark Rutte zijn loyaliteit is aan de Build Back Better movement en niet aan het Nederlandse volk

 Onze identiteit als land en als mens is totaal ondergeschikt aan deze agenda 2030 en de Build Back Better soldaten. Vaak herkenbaar aan hun kleurrijke speldjes van het World Economic Forum.

Nu dat Trump er met list en bedrog is uitgewerkt en puppet on a string Biden is geïnstalleerd staat deze rakkers niets meer in de weg. Alle neuzen dezelfde kant op. 

Corona is niets anders dan een excuus om hun ziekelijke toekomstvisie ten uitvoer te brengen. Dit is een internationale samenwerking waar uw stem als burger niet aan te pas komt. Dit wordt gewoon even voor u besloten en het komt hier op neer:

Een Nieuwe Wereld Order die alles controleert en alles bepaald. Liefkozend het ” Nieuwe Normaal” genoemd. U heeft geen bezittingen meer en uw mensenrechten zijn ondergeschikt aan hun Sustainable Development Goals. Uw dromen als individu zijn irrelevant. Van u wordt totale gehoorzaamheid verwacht.

Now is the time to Build Back Better. Alleen niet voor jou en mij.

We weten nu wat de campagne van Rutte en handlangers zal zijn. Zij zullen zich presenteren als de “verlossers” van de crisis met hun Build Back Better en onder luid applaus zal onze democratie ten einde komen.

Mensen zullen de sleutels van hun leven inleveren. Geknield, met mondkapje op. Handen kussend, hun nieuwe Overlords.

Pin It on Pinterest