Goedemorgen Nederland. Het is druk geweest afgelopen nacht?

Dit is toch de bedoeling Rutte? Je hebt het eindelijk voor elkaar in ons mooie Nederland. Dat een deel van de bevolking dat zich al maandenlang op de vlakte hield nu toch echt over het randje gebracht is met je avondklok. Gefeliciteerd

.

Nu geen stoere retoriek uitspreken meneer Rutte. Nu niet de cowboy uithangen. Je zocht naar een resultaat en je hebt het gekregen. Heel knap hoor.

Weet je waar ik een nare smaak van krijg? Niet van de relschoppers en hun gedrag want iedereen met ook maar een beetje fatsoen keurt dat af. Daar hoef je echt niet mee te koop te lopen. Kijk mij eens moreel zijn. Als je zo moreel bent dan had je ook je bek open getrokken voor de humanitaire ramp die zich in ons land voltrekt.

Ik hoor namelijk heel weinig over de ziekelijke experimenten waar wij gedwongen zijn aan deel te nemen. De gestoorde social distancing. De mondkapjesplicht. De gedwongen sluiting van alles en het afschaffen van alles dat ons ook maar een beetje plezier geeft en dan nu de gevolgen. De faillissementen. De wanhoop en depressie. De uitgestelde zorg van zeer zieke mensen. De helft van de jeugd dat denkt aan zelfmoord.

Ik hoor daar niets over uit de monden van onze zogenaamde leiders. Geen woord. Ik hoor mensen geen schande spreken over het feit dat wij al ruim 10 maanden in deze waanzin zitten en maar onze bek moeten houden en moeten gehoorzamen aan de waanzin maatregelen. Nee, we zijn zo snel in het veroordelen van de relschoppers maar durven niet te kijken naar de oorzaak die er achter zit? De mensheid kan beter dan dit. Jij kan veel beter dan dit.

Dit is een schande, nog veel meer dan de rellen. De werkelijke schande zit hem in het feit dat nog veel te weinig mensen opstaan om aan deze waanzin maatregelen een einde te maken en met opstaan bedoel ik niet met geweld, geweld is nooit de weg maar het begint bij jezelf uitspreken en in vrede je burgerlijke plicht uitoefenen en dat is maar 1 ding.

ONGEHOORZAAMHEID

Het stopt wanneer wij zeggen dat het stopt. Niet eerder.

Pin It on Pinterest