Fijn dat kritische mensen überhaupt bestaan

Niet alleen Nederland gaat door het corona wanbeleid naar de klote maar ook de hardwerkende mensen die ons prachtige landje decennia lang hebben opgebouwd na de oorlog.

Hoe hoog is de prijs die betaald moet worden voor de visie van agenda 2030 en hun vaccinatie plan? Hoeveel leed en verlies moet de mens dulden voor de waanzin visie van de elite?

Nederland zal opnieuw opgebouwd moeten worden. Dat is zeker. De hele wereld zal dat moeten doen. Opbouwen, dat doet het volk en dat doen we met een schone lei. Weg met iedereen die nu wat te zeggen heeft in de politiek. Schoon schip en daarvoor in de plaats mensen met een menselijke, liefhebbende visie op de toekomst.

Agenda 2030. De utopie van de psychopaat. Gestript van onze vrijheid. Gestript van ons zeggenschap. Onze privacy ontnomen en verlost van onze mensenrechten zodat de regering voor ons kan bepalen wat het beste voor ons is. Dit is een toekomst die niemand moet willen.

Wij zijn geen machines. Wij zijn prachtige zielen met een menselijke ervaring. Een manier voor het universum om zichzelf te kunnen aanschouwen en waarderen. Wij hebben onszelf met onvoorwaardelijke liefde gebaard in deze fysieke dimensie om kennis te maken met beleving en gevoel.

Daarom omarm ik de liefde elke dag een stukje meer. Tegelijkertijd een soort zelfopgelegde therapie om te herstellen van de mishandeling die wij allemaal hebben ondergaan. We zoeken onze weg terug naar de verbinding, gezelligheid, plezier en liefde. Terug naar de waardering voor elkaar en een passie voor het leven. Wij zullen onze weg terug vinden en een betere toekomst scheppen.

Geen mondkapjes plicht, geen vaccinaties. Geen man of vrouw zo machtig zal in staat zijn om het grote spirituele ontwaken tegen te gaan. Het zal met weerstand zijn en enorm veel lessen die wij nog moeten leren maar het gaat komen. 
Dit, wat wij nu zien is niets anders dan de katalyst. ❤️?

https://www.linda.nl/nieuws/economen-medici-kritiek-coronabeleid-kabinet/?fbclid=IwAR1bdT-oal_-sv9alAHCV7qW9ZM3NvpC3rF7NNnmIta8kwn4BkGBjwzO1Oc

Pin It on Pinterest