De mainstream media heeft het steeds maar over illegale demonstraties / protesten

Laten we even 1 ding heel helder krijgen met z’n allen. Het enige illegale wat hier in ons land gebeurt is dat Politie hardhandig optreed tegen vreedzame demonstranten daar waar Politie een veilig verloop hoort de faciliteren. Demonstreren is namelijk een fundamenteel mensenrecht om ons te beschermen tegen waanzin en willekeur van onze overheid. Het is onze laatste linie tegen tirannie.

Mensen kunnen nu wel de moraalridder gaan uithangen en de zogenaamde relschoppers veroordelen voor hun bijdrage in de onrust maar vergis je niet wat de consequenties zijn van maandenlange onderdrukking, lockdowns en buiten proportionele maatregelen. Niet iedereen wordt even hard geraakt. Zolang jij niet met je rug tegen de muur staat dan is het makkelijk om een mening te hebben. Zodra alles je afgepakt wordt en je laatste strohalm demonstreren is en dat je ook onmogelijk gemaakt wordt dan krijg je scenario’s zoals in Amsterdam en Eindhoven.

In plaats van te kijken naar de onvrede van het volk, wat daarvan de oorzaak is en dan te zoeken naar verbinding en begrip worden deze groep mensen nu door mainstream media, politici en coronamaatregel-fanatici weggezet als hooligans. Dit zorgt juist voor nog meer verdeling en frustratie. Niet serieus genomen worden. Niet gehoord worden. Over de mensenrechten heen pissen. Dit zal leiden tot verdere escalatie en burgeroorlog.

Knoop het in je oren. Als wij niet opstaan om onze stem te laten horen. Als wij niet meer verschijnen op de verschillende pleinen en velden, dan is onze vrijheid voorbij want vrijheid opgegeven wordt nooit zonder slag of stoot teruggegeven.

Deze waanzin in de wereld, dit allemaal voor de volksgezondheid? Dit allemaal voor een dodelijk virus? Kom toch op. Je ziet toch dat er iets anders aan de hand is.

Overal in de wereld vinden dit soort protesten plaats. In elk land schreeuwen de mensen dezelfde woorden. VRIJHEID! DICTATUUR! Zijn dat allemaal complotdenkers? Al die miljoenen mensen op aarde die demonstreren? Zijn dat allemaal wappies?

Kijk nog maar eens goed rond. Bekijk de vele duizenden video’s maar eens van de afgelopen 10 maanden, van alle hoeken en gaten van de wereld. Kijk maar eens goed naar de mensen die opstaan voor hun rechten. Het zijn je opa’s en oma’s. Je vader en moeder. Je broer of zus. Je klasgenoot. Het meisje waar je verliefd op was. De leraar uit groep 3. De doctor die je geopereerd heeft toen je 10 was. De rapper waar je fan van bent.

De mensen die demonstreren zijn een vertegenwoordiging van het volk in zijn geheel. In alle diversiteit. Van alle rangen en standen. Van alle overtuigingen en leeftijden. Het zijn mensen zoals jij en ik die zich realiseren dat er iets niet klopt in de wereld. Dat wij in de maling genomen worden.

Denk hier maar eens goed over na.

Pin It on Pinterest