Waar ik mij het meest aan stoor

Is de houding van minister-president Rutte. Onze politie is “geweldig” en de demonstranten?? Je eigen volk? Wat zijn zij dan? Je doet aan framing van je eigen volk. Jij bent geen leider. Jij bent een charlatan. Een poser.

Rutte had dit moeten zeggen: het is zeer te betreuren wat er daar heeft plaatsgevonden. Wij zullen dit tot in de bodem uitzoeken om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. In geweld zijn alleen maar verliezers. Dit mag niet gebeuren.

Zoiets had hij moeten zeggen in plaats van met een zenuwachtig zelfingenomen glimlachje zijn knokploeg verdedigen.

Dan nog die opmerking over geen conclusies mogen trekken aan de hand van halve filmpjes? De hele livestreams staan hier op internet meneer Rutte. Het zijn de halve filmpjes van de mainstream media waar mensen vooral geen conclusies aan moeten verbinden. Het is natuurlijk bijzonder merkwaardig dat op televisie geknipte beelden te zien zijn van verzet tegen politie terwijl er net twee seconden geleden twee dames keihard met wapenstokken zijn aangepakt. Totaal buitensporig geweld is dat. Die twee seconden kan je alleen op social media vinden dus over welke halve filmpjes hebben wij het dan precies Rutte.

Je draagt bij aan de verdere polarisatie in Nederland Rutte. Je bent niet integer, niet recht door zee. Je spreekt met gespleten tong en jij bent een schoothondje van Merkel en de VN. Jij gaat Nederland niet naar een glorieus tijdperk brengen, jij zal ons de vernieling in helpen.

Er komt een dag dat je ter verantwoording geroepen wordt. Voor een echt gerechtshof. Niet de façade die er nu zit. Dan zal u door het volk getoetst worden op uw daden. Kijk nog maar eens heel goed in de spiegel en vraag jezelf dit af: ben ik integer en rechtvaardig. handel ik naar eer en geweten. ben ik wijs en liefdevol en zorg ik voor mijn volk. bescherm ik hun rechten en hun vrijheid? Wees nou maar eerlijk naar jezelf Rutte want straks gaan wij het voor je doen en dan heb je er geen zeggenschap meer over.

De totale waarheid zal boven water komen.

Pin It on Pinterest