Social Media censuur

Ik mag al ongeveer twee maanden niets meer zeggen op Facebook. Hoe komt dat zo vraagt u zich misschien af?

Het zit zo. Het hebben van een mening is tegenwoordig gevaarlijker voor de volksgezondheid dan een beleid dat stimuleert om alle gezonde kinderen op aarde te injecteren met gen-therapie waarvan de lange termijn gevolgen nog totaal onbekend zijn.

Ik hoef jullie niet uit te leggen wat hier waanzinnig aan is. Het is een kwestie van logisch nadenken dat vrij is van “politieke” belangen of agenda’s. Het uitspreken van je verontwaardiging over dit soort gebeurtenissen in onze tijd is een testament van je eigen gezonde verstand en het siert je.

Felicitaties zijn op z’n plaats. De druk van de massa en de kracht van de hypnose waarin zij verkeren heeft geen doorslaggevend effect gehad op uw vermogen om helder te blijven zien wat er werkelijk speelt en om dit inzicht met de wereld te delen ondanks dat het u steeds moeilijk wordt gemaakt. Er worden echte offers gemaakt voor het delen van de waarheid.

We leven in een tijd waar het spreken van waarheid onderbouwd met feiten en cijfers tegen de community guidelines is. Niets is gevaarlijker dan dit soort censuur. Een wereld dat geen tegengeluid meer duld is tirannie. Je mag een mening hebben over de meest onzinnige zaken in het leven. Je mag je uitspreken over de kleur lippenstift van je favoriete actrice en kattenvideo’s delen tot je er dood bij neervalt maar zodra de meest fundamentele en meest relevante vraagstukken aan bod komen dan is jouw mening hierover plotseling een schending van richtlijnen geworden. U mag niet deelnemen aan dit cruciale debat. Belasting betalen, werken om te kunnen leven en jezelf afleiden met goedkoop vermaak is allemaal prima maar bijdragen aan de ontwikkelingen van de mensheid is niet de bedoeling.

Het zijn juist deze meest fundamentele gebeurtenissen en besluiten die de toekomst van de mensheid bepalen waar wij samen wat over te zeggen moeten hebben. Dit is waar democratie en vrijheid van meningsuiting het meest essentieel zijn en je ziet juist hier dat deze twee aspecten het eerst sneuvelen in onze samenleving. De afwezigheid van het democratische proces is heel duidelijk zichtbaar in de kamer waar de volksvertegenwoordiging is afgeschaft in ruil voor een partij kartel dat het volk terroriseert, controleert, conditioneert en manipuleerd en dit allemaal voor eigen gewin. Een eigen belang als zogenaamde stakeholders van planeet aarde. Zij volgen de toekomstvisie van Klaus Schwab en zijn team van denkers. Langzaam heeft dit gif onze maatschappij kunnen infecteren want deze toekomstvisie is desastreus voor de mensheid en de menselijkheid.

Het is een perversiteit. Een totale corruptie van macht en ziel van zij die de scepter zwaaien. Gewetenloos en uitgehold zijn zij. Het is te zien in hun ogen. Ik kan u vertellen wie de werkelijke stakeholders zijn. Geen Mark Rutte of een Sigrid Kaag. Zelfs geen Klaus of Bill. Geen Fauci, geen instantie. Geen machthebber in de wereld. De echte stakeholders van planeet aarde zijn wij, samen. De mensen die nu opstaan en de vlag van liefde en vrijheid zwaaien en de kinderen die straks de wereld van ons erfen.

Uiteraard verloochen ik in deze belangrijke tijd niet mijn eigen persoonlijke integriteit en dus zal ik mij tot de laatste adem blijven inzetten voor waarheid, vrijheid, gezond verstand en mensenrechten.

Ik zei een tijd geleden dat mijn leven pas echt op gang zou komen zodra ik de 40 jaar gepasseerd zou zijn. Dat de beste jaren nog moesten komen, niet wetende wat ons te wachten zou staan in dat jaar. Het jaar dat deze waanzin begon. Nu, reflecterend op die uitspraak denk ik dat het ook zo is. Wij leven namelijk in een historische tijd. Het is een overgang van tijdperken en een globale strijd tussen het goede en kwade.

Ik ben op een missie. Een missie om bij te dragen aan een revolutie dat liefde, menselijkheid en wijsheid terugbrengt in onze samenleving. Een samenleving dat totaal ontspoort is. Gestript van zijn kracht is en zelfs verkracht is. Een samenleving waarbij het samen misbruikt wordt door een totalitair regime en een leven dat bestaat uit angst, controle en beperkingen. Het is geen samen en het is geen leving meer. Het is van nul betekenis. De samenleving is hol en overbodig in zijn huidige gehoorzame vorm. Primitief en ontdaan van enig teken van intelligentie.

Het is aan ons om de liefde en bezieling terug te brengen in een echte samenleving en dat kan alleen door het blijven spreken van de waarheid en het tonen van onberispelijke integriteit met als focus de liefde in ons want alleen de liefde kan de angst wegnemen die wij voelen en alleen de overwinning van angst kan de waanzin genezen waar wij aan lijden.

Blijf vreedzaam, wees daadkrachtig en vind de rust in jezelf om altijd het juiste te doen. Ook als het moeilijk is. Juist als het moeilijk is.

Melissa Kampers

Pin It on Pinterest