Nou lieve mensen, het heeft niet lang geduurd hoor

Na de 3 dagen ban op Facebook vanwege het hebben van een mening dat tegenwoordig schijnbaar gevaarlijker voor de volksgezondheid is dan een beleid dat stimuleert om alle gezonde kinderen op aarde te injecteren met gentherapie waarvan de lange termijn gevolgen nog totaal onbekend zijn kreeg ik vrij snel een 7 dagen ban te pakken omdat ik feiten en cijfers gedeeld heb over IFR percentages van virussen die op de A-lijst staan omdat hierover gestemd werd in de kamer en omdat ik van mening ben op basis van FEITEN dat cojona niets te zoeken heeft op deze A-lijst.

Het juiste doen wordt tegenwoordig afgestraft. Er is een cancel culture ontstaan omtrent het delen van kritische en feitelijke berichten die wel eens het hele beleid onderuit kunnen halen. Afwijken van het narratief van het regime wordt niet meer getolereerd op Social Media en hiermee komt er een eind aan een tijdperk van zogenaamde vrijheid van meningsuiting. Deze mate van censuur waar we mee te maken hebben doet mij sterk denken aan de gedachtenpolitie van Orwell’s 1984. Het is niet zo moeilijk om te voorspellen waar we zullen zijn in de toekomst. Honden kunnen misschien heel goed luchtjes oppakken met hun fenomenale reukvermogen maar wij mensen kunnen daarentegen heel goed de toekomst ruiken. De toekomst waarschuwt ons op schijnbaar quantum-mechanische wijze als wij maar luisteren.

Luisteren kan niet zolang je in de angst blijft zitten of andere emoties jou de baas blijven. De “gut feeling” ontwaakt pas in jezelf zodra je in de juiste flow zit. De juiste harmonie.

Troost je in de wetenschap dat opstaan en tegen deze waanzin ingaan nog steeds het juiste is om te doen. Ook als de rest de wereld je voor “wappie” uitmaakt. We leven namelijk in een wereld “upside down” en niemand heeft ooit gezegd dat het makkelijk zou zijn. Je kan er natuurlijk altijd voor kiezen, de makkelijke weg maar waarom zou je als je weet dat je een prachtig wezen bent van oneindige potentie.

Ik heb er vrede mee dat platforms zoals Facebook, Twitter en YouTube ook tot het einde van een tijdperk behoren. Ik offer niet mijn integriteit op en laat mij niet de mond snoeren maar de realiteit is dat zij in de positie zijn om te bepalen wat er met je account gebeurt op hun platforms. Zolang je hier dus gebruik van blijft maken dan moet je dit op de koop toenemen, of juridisch de strijd aangaan.

Daarom ben ik inmiddels ook vertegenwoordigd op andere platforms waar het echte geluid nog te horen is zonder censuur. Denk aan MeWe, GETTR en Telegram. Misschien nog niet de ideale optie en misschien moeten wij ook twijfels hebben achter de motivaties van zij die achter dit soort alternatieve platforms zitten, misschien moeten wij knappe koppen zelf een platform ontwikkelen in de toekomst maar voor nu is het van belang dat wij waarheid blijven verspreiden op alle mogelijke manieren en als dat ergens kan waar je elkaar kan bereiken zonder censuur dan is dat al heel wat. Het mag niet stil worden in een wereld van waanzinnigheid. Wij moeten zoveel mogelijk mensen blijven bereiken en nimmer de hoop opgeven. Als wij ons niet meer uitspreken dan hebben zij gewonnen en dan verliest iedereen.

Wil je dus mijn geluid blijven lezen en horen voeg mij dan ook toe op deze alternatieve platforms. Zoeken op Melissa Kampers zal over het algemeen volstaan om mij te kunnen vinden. Ik hoop dat steeds meer mensen afscheid nemen van deze gecomprimeerde platforms die niets anders zijn geworden dan een tool van het regime om het volk verder te onderdrukken en te controleren.

Verder sta ik op het punt te beginnen aan mijn eerste boek. Iets waar ik al een tijdje aan denk. Het had moeten gaan over mijn reis tot zelfactualisatie en acceptatie maar gezien het tijdperk waar wij in leven voel ik me geroepen om mijn visie te delen over de massahypnose waar de wereld momenteel in verkeerd en hoe ik daar in sta en mee om ga. Ik ben ook begonnen met het overzetten van een aantal van mijn berichten op mijn eigen website www.melissakampers.com.

Hoe dan ook, ik blijf schrijven want het schrijven over de gang van zaken komt uit mijn ziel. Het is een roeping geworden en ik hoop hiermee bij te kunnen dragen aan een betere wereld. Een wereld van liefde, vrijheid, verbinding en gezondheid. Ik geloof nog steeds dat wij samen het verschil kunnen maken door onze passie voor het leven te bundelen en onze collectieve denkvermogen in te zetten voor het goede.

Vergeet nooit, wij staan aan de juiste kant van de geschiedenis. Laat je nooit iets anders wijsmaken. Ze proberen je klein te houden en willen je laten geloven dat jij fout zit. List en bedrog, propaganda en manipulatie. Framing, blaming. Ze trekken werkelijk alles uit de kast. Sta erboven, en ik blijf het herhalen. Doe het juiste, wees onberispelijk in je integriteit.

Vreedzaam, daadkrachtig en vanuit een rust en wijsheid om altijd het juiste te doen ongeacht wat.

Pin It on Pinterest