Het dagboek van Melissa Kampers – 3 oktober 2021

3 oktober 2021

Vandaag was een belangrijke dag. De grote demonstratie op de Dam in Amsterdam tegen de coronapas en de maatregelen. Helaas kon ik er zelf niet bijzijn. Mijn aanwezigheid was nodig op werk en gelukkig heb ik nog werk. Ik koester dat gegeven want we weten niet meer wat morgen brengt. Morgen kan het afgelopen zijn, in zo’n vreemde wereld leven wij nu. 

Ik moest het dus doen met het volgen van de verschillende livestreams op internet. Het was een regenachtige dag en mensen waren bezorgd dat het invloed zou hebben op de omkomst. Of dat ook zo was dat zullen we wellicht nooit weten maar dat er veel mensen waren de schijt aan de regen hadden dat was zeker. Ik denk dat de teller gestopt is rond de vijfentwintig duizend mensen. Het was hartverwarmend en imposant om te zien maar tegelijkertijd ook treurig dat wij genoodzaakt zijn om de straten op te gaan omdat onze waardigheid, vrijheden en mensenrechten kapot getrapt worden door corrupte, ziekelijk gestoorde lui die denken voor ons te kunnen bepalen wat wij in ons lichaam laten spuiten. Ben je helemaal besodemieterd! 

Wat ook indruk maakte vandaag was de alternatieve media. Kanalen zoals blckbx.tv kwamen zelfs met een helikopter view al was het lang wachten op de eerste beelden vanwege het slechte weer. De helden en journalisten van blckbx waren nog wat onwennig tijdens hun eerste echte grote live verslaggeving maar het zag er al professioneel uit. Dat dit invloed heeft op de mainstream media dat moge duidelijk zijn. Voor het eerst zag ik een eerlijke berichten in de mainstream media. Ze konden er niet meer omheen.

Er zijn mensen die zien het nut van gefaciliteerde demonstraties niet in. Zij zien het liever harder of anders. Ik zie zelf geen heil in harde optredens. Het is een hoop geschreeuw, agressie en haat heen en weer en je komt altijd als verliezer uit de bus want het is heel simpel. Zodra iemand anders jou uit de tent lokt en jij je emoties niet meer onder controle hebt dan ben jij de slaaf geworden en de ander meester over je emoties en je gedrag. Dit loopt nooit goed af.

Wij moeten in onze kracht blijven staan met liefde en in vrijheid. Zelfs als de strop om onze nek word aangetrokken dan moeten wij rechtop blijven staan met vastberadenheid en passie in ons hart doch in voldoende rust om in dezelfde cadans te zijn als het universum, in synchroniciteit.

Liefde en wijsheid is ons kompas tijdens deze hevige storm. Laten wij ons nooit meer van de wijs laten brengen maar het grootste goed bewaken en vergroten, de vrijheid voor jou en mij. De vrijheid voor ons allemaal want zonder vrijheid is er geen groei. Zonder vrijheid is er geen keuze meer om het goede te doen. Zonder vrijheid is ons bestaan zinloos, het leven kleurloos en de mensheid uitzichtloos. Laten wij dit nooit meer vergeten en nu alles uit de kast halen om deze vrijheid terug te brengen in de wereld, tot de laatste snik. 

Geef nooit op.

Pin It on Pinterest