Passie voor vissen

Als kind van 7-8 jaar oud maakte ik voor het eerst kennis met het fenomeen vissen. Dit groeide later uit tot een ware passie. Vooral het vissen op grote karper werd iets dat mij in de vroege, donkere en soms koude ochtenden het warme bedje liet verlaten om te vertrekken richting waterkant.

Met mijn fietsje, toen nog samen met mijn pa trotseerde wij weer en wind om die dikke joekels op de kant te krijgen. Niet geheel zonder succes. Langzaam gaf de mysterieuze onderwaterwereld zijn geheimen prijs maar er is nog zoveel te ontdekken. Wat zwemt er toch allemaal nog rond in die donkere dieptes langs de lange kabels van waterplanten. Monsters wellicht. Vissen zo groot dat ze alleen omschreven worden in de sterkste verhalen.

Nu, fast forward naar vandaag is deze passie weer hevig in mij ontwaakt en deze passie wil ik via deze wijze met jullie delen. In augustus 2021 ga ik van start met het livestreamen van mijn vissessies op twitch.tv

Jullie kunnen mij dan hier volgen:

https://www.twitch.tv/thestoicangler

Sharing is caring