Een klein rekensommetje

Een klein rekensommetje voor je:

Gemiddelde duur griepseizoen laatste 6 jaar: 13,6 weken. Duur griepseizoen 2020: 3 weken = 10.8 weken verschil gemiddeld

Gemiddelde oversterfte griep laatste 5 jaar: 6.443. Oversterfte griep in 2020: 404 = 6.039 duizend verschil gemiddeld.

Gemiddelde corona sterfte 2020: 6.138

Zie je het al? Die ruim 6000 mensen die gemiddeld elk jaar sterven aan griep zijn spoorloos verdwenen maar als je dan kijkt naar corona dan zie je plotseling dat deze mensen er bij corona bij gekomen zijn.

Conclusie: mensen gaan dood aan griep. Gemiddeld in lijn met wat elk jaar gebeurt. Griep treft nu eenmaal kwetsbare groepen en door de steeds groter wordende vergrijzing in ons land wordt deze groep kwetsbaren ook wat groter. De sterfte aan griep kan dus wat gaan oplopen. Deze mensen zijn echter in 2020 niet weggezet als normale griep doden maar nu plotseling als COVID-19 doden.

Men haalt dus 6000 mensen uit de poel van griepdoden, maakt hier COVID-19 doden van en zegt dan tegen de wereld dat er sprake is van een pandemie, een nieuw (corona is zo oud als de mensheid) virus waar geen medicijn voor is (HCQ met zink?) en nog geen vaccinatie (binnen 6 maanden opeens wel?)

Dit is waarom de wereld op slot is gegaan. Dit is waarom er miljoenen werklozen, faillissementen, mensen met hongersnood, en doden door uitgestelde zorg bij komen de komende jaren. De schade door deze aanhoudende corona maatregelen is niet te overzien.
De democratische rechtstaat is vernietigd. In de plaats komt een Orwelliaanse staat, op globaal niveau. Alles onder de paraplu van de corona dreiging en de noodzaak voor maatregelen.

Zie je hoe je in de maling bent genomen? 2020 is een gemiddeld jaar zoals elk ander jaar. Pak de gemiddelde oversterfte van de afgelopen 10 jaar erbij en dan zie je zelf dat 2020 helemaal geen beeld geeft van een zware pandemie die de mensheid bedreigd.
Uw vrijheid wordt niet opgeofferd voor uw veiligheid. Uw vrijheid wordt u ontnomen door leugens.

Ga even rustig zitten. Laat het tot je doordringen. Welkom bij de club, wakkere mensen. Ben je gereed voor de strijd voor onze vrijheid?

De cijfers worden goed uitgelegd in deze video:
Bronnen: