De griepprik

Mensen staan momenteel in de rij voor een griepprik omdat dit hun geadviseerd wordt door de regering en medische officials en omdat de angst gevoed wordt vanuit de media en de politiek maar zo’n griepprik is niet zo onschuldig als het lijkt en naast de mogelijke dodelijke gevolgen zoals in dit artikel over Zuid Korea vermeld staat is er tevens uit onderzoek gebleken dat de griepprik je een tijd daarna extra kwetsbaar maakt voor ontstekingen en ja mensen…daar komt het… makkelijker geïnfecteerd raken door virussen en je raad het al, COVID-19 82

Wat leven we toch in een bizar parallel universum. Je wordt op een dag wakker en de waanzin is compleet. Mondkapjes die de kans op corona verhogen, lockdowns en dus thuis moeten zitten die de kans op corona verhogen en nu dus ook de nieuwste rage, griepprik halen met daarna een verhoogde kans op corona.

Well played ? deze Plandemic is ingenieus. Het is maar goed dat er een aantal fantastische generaties aan mensen opstaan om hier antwoord op te geven.

To be continued…

Pin It on Pinterest