Code rood Code rood!

Ohh Hans! Marion zegt dat het niet klopt. Het klopt niet Hans. HET KLOPT NIET!

Het enige hier wat niet klopt is Marion Koopmans en haar betrokkenheid bij Faucigate en andere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Het is de taak van mainstream media zoals NU.nl om verslag te doen en onderzoek te doen naar corrupte OMT leden maar zij zijn te druk bezig om de angst propaganda op gang te houden.

Ik kan je zo al een aantal feitelijke argumenten aanbieden waarom het wel klopt.

Een lage prevalentie betekent een hoger percentage fout positieven. Tot wel 90 procent. Mensen die testen voor toegang en geen klachten hebben? Dat zal resulteren in een explosie in positief geteste gevallen. Bovendien zijn de meeste mensen die zich laten testen ook gevaccineerd. Het is helemaal niet uitgesloten dat gevaccineerden positief scoren op een test.

Het is dus de testsamenleving en een enorm toenemend aantal testen,  wel 2.5x zoveel dat heel makkelijk deze explosie verklaard.

Die zogenaamde experts die het allemaal weten hebben ons al anderhalf jaar voorgelogen met modellen die nooit zijn uitgekomen en met adviezen die ernstige en soms onherstelbare schade hebben aangericht aan mens, samenleving en economie.

Ik heb andere experts horen spreken. Zij weten pas dingen. Deze experts en het zijn er honderdduizenden over de hele wereld worden geweerd in de media. Zelfs gecensureerd. Hun LinkedIn pagina’s verwijderd.

Het is zo dat toegang krijgen tot onafhankelijke informatie vrij van censuur alleen de mensen bereikt die zich verlost hebben van de greep van de macht en de deken van leugens van zich af geworpen hebben die door mainstream media over de wereld is gelegd om de echte waarheid te verhullen.

De poppenkast is van stal gehaald en het toneelstuk wordt weer gegeven. Strengere maatregelen, te snel open dus weer dicht. Mondkapjes weer overal terug. Nog meer testen en straks iedereen vaccineren, zelfs de babies en het zal jouw schuld zijn als jij je niet laat spuiten. Jij bent de schuldige. Zo kan en zal het spel waarschijnlijk weer gespeeld gaan worden. Puur op basis van hoe het er de afgelopen anderhalf jaar aantoe gegaan is.

Het is een marteling. Wij worden gegijzeld. Gedetineerd. Ze geven je even het gevoel van vrijheid terug. Twee weken happen naar adem om vervolgens weer je strot dicht te knijpen.

Ik vrees dat mensen dit keer massaal gaan stikken, dat of zij weten zich nu los te worstelen van de wurggreep door het regime en dat zal ook moeten gebeuren. Wij zullen ons moeten bevrijden van deze ellende.

Stop met gehoorzamen. Het regime is strafbaar, corrupt, crimineel en wij zijn in de wereld nog maar een klein stapje verwijderd van totalitarisme, vaccinatieplicht en medische apartheid in zijn meest extreme vorm ooit.

In sommige landen is het al zover en Nederland is nu bezig met de inhaalslag. Het is tijd dat wij de massa bereiken en daarna zullen wij ze moeten opvangen want het trauma van ontwaken zal gigantisch zijn.

Pin It on Pinterest